Истина или не! Лиляна Павлова ще я привикват ли в Прокуратурата?

Истина или не! Лиляна Павлова ще я привикват ли в Прокуратурата?

Лиляна Павлова ще я привикват ли в Прокуратурата?
Или Лиляна е поредната свещена крава!

Когато фактите говорят и прокурорите мълчат!
Лиляна мома засмяна, дръж го здраво да се не намокри! Има ли политически чадър сами кажете!

Новините са такива каквито са ни политиците – фалшиви или не?
Ех, Лиляно моме, кажи си!
Вчера журналистите питали Лиляна Павлова дали е работила с „Трейс Груп Холд“ и тя не е отговорила на този въпрос.

Но снимките дават категоричен отговор на въпроса.
И така тази Лиляна е записана в червената книга като защитен Български вид с голям европейски задник, който брилянтно ще залепне на някой брюкселски стол !

И така защитените видове не могат да бъдат обстрелвани дори и с въпроси ! Павлова е родена на 6 декември 1977 г. в София, България.
Внучка на партизанина и член на ЦК на БКП Георги Павлов. Павлова започва работната си кариера през 1997 година като финансов мениджър към програма ФАР BG 9315 – „Програма за обучение на мениджъри“.
Без да има висше образование, на 20 години. ПРИ КОСТОВАТА ВЛАСТ.

В периода 1998 – 1999 година е офис-мениджър към програма ФАР по проект Темпус – „СМЕ-03051-97 Национален академичен център по мениджмънт и капиталови пазари“.

През 1999 година работи като експерт по международни проекти към Института за следдипломна квалификация при УНСС. От 1999 до 2002 година е експерт в Координационното звено по програма ИСПА към министерството на регионалното развитие и благоустройството.

През 2002 година работи като експерт в дирекция „Национален фонд“ в министерството на финансите.
През следващите седем години, до 2009 г., е началник отдел в дирекция „Национален фонд“ в министерство на финансите (Финансово управление, контрол и сертификация на средствата от ЕС). От 2009 година е заместник министър на регионалното развитие и благоустройството.

На 7 септември 2011 г. Павлова е посочена от премиера Бойко Борисов за министър на регионалното развитие и благоустройството на мястото на подалия по-рано оставка във връзка с кандидатирането си за президент Росен Плевнелиев. През 2011 година Росен Плевнелиев прави обществената поръчка и дава изпълнението на тази фирма. Защо той не е в следствието“.
„Тогава при Росен Плевнелиев зам.-министър е Лиляна Павлова.

През 2016 година тя е министър и пуска в експлоатация с акт 16 пътя“ „Изборът на Изпълнител по Проект: „Лот 17-ТRP V/17 Път II-16 „Мездра – Елисейна – Своге – Нови Искър“ се провежда по правилата и процедурите на Програма „Транзитни пътища V“, на база на международното ратифицирано споразумение за нея, а не по Закона за обществените поръчки.
Това пише изпълнителят на ремонта „Трейс Груп Холд“ в отворено писмо….

И още от него: “ – срокът за изпълнение на работата е 24 месеца, но е надхвърлен и пътят е отворен за експлоатация през 2014 година, вместо през 2013.“ Дали ще има кой да припомни на Баце, че 2011-2013 МРРБ му бе Лилито Отличничката.

Ами, че това доказва усвояване на европейски пари, чрез директно предоставяне на обекта без конкурс на избрана от правителството фирма и последващо присвояване на безотчетни финансови средства. От това по-голяма корупция няма!
Но виновни няма и това са фалшиви новини и зад тях седи едно момче дето не го слуша главата!

Всички реплики, лица и имена са абсолютно случайно подбрани, а снимките и коментарите са от сайтът afera.bg

И така във всяка лъжа има по малко истина, но и истините са доста лъжовни вече и всеки сам пресява семената през плявата !
Това са фалшиви новини и както се закани кака Лиляна да съди всеки, който я клевети нека си спомни колко чадъра е държала и тогава да се прави на ни лук яла ни бяло мирисала!

От: fakenews

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност