Истина или не! Кой е? Само ГЕРБ

Истина или не! Кой е? Само ГЕРБ


Роми обилно се черпят, а банкета плаща ГЕРБ.
За да бъдем по-точни от ГЕРБ нямат пари за болните деца и за кувьози, нямат пари за пенсионери и хора в неравностойно положение, но за предизборна агитация имат. Истина или не е това, но се появи видео в социалните мрежи с описание:
„Мануил Манев депутат от Герб, Цветан Цветанов и кмета на Стара Загора Живко Тодоров подготвят избиратели за евровота в ромската махала в града!”

Ние не знаем дали това е истина, но знаем, че купуването и продаването на гласове в България е бизнес модел, който се повтаря на всички избори.

И така докато броим стотинките за хляб някъде банкета продължава.
Едно обаче трябва да знаят всички пенсионери, които няма да дочакат пенсия – ако някой някъде получава пари без да е работил то някъде някой няма да получи пари, който е заработил.

Купуването и продаването на гласове е бизнес, не е престъпление. Престъпление е когато те хванат – стига да има кой да те хване. Наздраве!
Кой е?
Само ГЕРБ…

Всички прилики с лица и събития са напълно случайни само дето случайни неща няма.

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност