Истина или не! Иновация в изборните процеси от ГЕРБ

Истина или не! Иновация в изборните процеси от ГЕРБ


ГЕРБ с нова иновация -гласувайте със СМС !
Вече ще можете и да не ходите до секцията, а ще има кой да пусне бюлетината Ви вместо Вас и дори ще бъдете отбелязани в избирателните списъци и тази услуга ще бъде въведена от ГЕРБ за да улеснят достъпът Ви до избирателните урни! Самият Цветан Цветанов обясни, че Хората са ни важни и всичко това се прави с цел подобряване на качеството на обслужване !

Макар и това да увеличава работата на членовете на секционните комисии то е в услуга на хората! Цветанов допълни, че така се спестява висенето на опашка както и ходенето до избирателните секции !

Това обаче не е безплатно и трябва да пуснете СМС на цената на един лев!
Така и така ще платите СМС за паркиране, казва Цветанов ! Доходите от СМС ще бъдат използвани за благотворителност, казаха от централата на ГЕРБ и така това е стъпка към дигитализацията и електронното правителство за което говорят от Европа !

Мария Габриел се е изказала позитивно и заявила, че това са новите иновации за който Европа трябва да се поучи от нас! От мобилните оператори заявиха, че масово кметове по селата регистрират телефони номера на отдавна починали хора и не им идва на умът защо го правят, но това е добро за бизнесът, казват мобилните оператори !
Това е фалшива новина казаха от ГЕРБ, но така да им се иска да е истина !

И така този сайт не съществува, а от ГЕРБ никога не са манипулирали изборни резултат, каза една врачка! Истина или не! Слатинската река започна да сменя цветът си Истерия по случая за Слатинската река след като започнала да сменя цветът си !
От ДАНС са завили, че се наблюдават огромни групи грозни девойки, който са се запътили към обекта въоръжени с палатки, суха храна и силно амбицирани да дочакат златният цвят!
Засега обаче става дума само за син цвят !
От СДС прочетоха това като знак от съдбата и че идва тяхното време ! Както се казва там където е текло пак ще тече !
И така от централата на СДС си спомнят времето, в което беше голямото печалбарство и сега носталгията и спомените по онези времена ги хвърля в еуфория!

Попитали ГЕРБ какво мислят за Еуфорията, която тресе СДС, а от централата на ГЕРБ лаконично отговорили: ”който се е напикавал като малък в гащите ще се напикава и на стари години!”
Така от ГЕРБ коментираха поличбата за която говорят от СДС ! Дали водите на река Слатинска ще бъде обявена като свещени, като река Йордан и ще започне пречистване и покръстване на новите членове и симпатизанти на СДС?

В крайна сметка никой не казва къде се вливат сините води, но според някой тези води се вливат в язовир Искър, според други не, но едно е сигурно, че ако това явление продължи там ще се развие Туризъм заради чудото, което се случва там !
От Светият Синод запазиха мълчание!
Не е ясно обаче девойките, който са напъплили терена докога ще останат там!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност