Истина или не! Защо Борисов плати 100 000 000 лева на ченгетата?

Истина или не! Защо Борисов плати 100 000 000 лева на ченгетата?
Истината е, че никой не смее да се бори с ченгеджийска мафия и в България не е имало никога реформа в МВР и колкото и да е няма да има скоро!

Защото думата реформа има горчив привкус и ченгетата го знаят!

Ченгетата знаят, че думата реформа води до затягане на коланите и повече отговорности, одит на дейността и повече работа !

Тази бюджетна манифактура произвежда различни оправдания от типът „не е за нас“, „това е от частно правен характер“ и така хиляди прийоми за връзване на тъжители и жалбоподатели като все такива, които им търсят работа !

Има и друга гледна точка за която никой не говори ! ГЕРБ управляват цялата система – цялата държава, но не искат да правят реформи в МВР, а те са наложителни ! Там всички си говорят още на другарю, старшина и разрешете да доложа !

Това е секторът, който никой не иска да реформира ! Защото този сектор може да свали правителството и може да го крепи също !

Ето защо на ви 100 000 000 лева да си мълчите, а какво виждате по изборите?

Ето ви едни пари да си затворите очите, какво виждате в изборната нощ до всяка секция – да си затворите очите за подмяната на бюлетини, да си затворите очите за подмяната на избирателни списъци, да си затворите очите за изборните фалшификации и манипулации и така на ви сто милиона да си платим за гузната Ви съвест !

И така с гордост Борисов казва пред Европа мен са ме избирали 11-12 път и нас от ГЕРБ, но той си знае защо, но и други знаят, но те удобно за едната заплата си мълчат !

Каква корупция ще борят, с кого и кой ще я бори не разбрахме точно и от Европа не разбраха?

от: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност