Истина или не! Добре, че е короната за да научим за каската!

Истина или не! Добре, че е короната за да научим за каската!


Добре, че е короната за да научим за каската, да онази синя каска, която министъра на отбраната си беше сложил на обратно.

Същата синя каска, която бе публикувана за първи път във Фейсбук от говорителката на министерски съвет Sevdalina Arnaudova с текст:

“Така се идва на коалиционен съвет”!

Истината обаче рано или късно излиза наяве и гледаме видео, в което Бойко Борисов говори за производството на Аналгин-хинин свързано с Коронавирусът у нас от кабинетът си и виждаме, че снимката не е направена в министерството на коалиционният съвет, а преди това и всичко е било цирк, с който са заглушили скандала между Волен Сидеров и Валери Симеонов и, че кабинета може да се разпадне.

На лъжата краката са къси, но и театралните постановки на Бойко и Каракачанов са елементарни и с Божията сила и една икона на стената се развенча истината.

Лъжат ви и ви манипулират, разиграват ви и ви управляват. И какво от това ще кажете – „кучетата си лаят, кервана си върви“ нали, но дето се казва добре, че е короната за да излезе лъжата за каската, а?

Други ще кажат добре, че е лъжата за да си кажем истината.

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност