Истина или не! Гледачка за Цветанов: Той ще си отиде от този свят!

Истина или не! Гледачка за Цветанов: Той ще си отиде от този свят!


Гледачки вече предрекоха за краят на Цветан Цветанов като според фазата на Луната и ретроградният Меркурий и гневът на МАРС-Бойко дните на Цветанов са преброени, но една гледачка заяви, че Цветанов го вещае среща с онази с косата, защото знае много и няма как да остане жив и да шантажира Бойко Борисов с флашки и компромати и всички знаем, че Борисов е страхлив и няма да издържи дълго в капанът, в който Цветанов го вкара!

Друга гледачка заяви пък, че Цветанов с дългите си совалки до САЩ е договорил главата на Борисов като всичко заграбено от ГЕРБ ще остане за службите само и само те да го подкрепят!

Дали Бойко подозира за двойната игра на Цветанов ние не можем да кажем, но със сигурност си има цяла гвардия от гледачки, баячки и нумеролози и всякакви такива, които са го предупредили какво вещаят картите, но при всички случай обаче Цветанов трябва да избягва такситата като онези, които преследваха Нинова и разни такива филми като на Президента с Баща му и да внимава за ПТП-та, защото звездите вещаят, че дилемата на Бойко „ти си ми мила, ама аз съм си по-мил“ е ясна и мачът е свирен!

Цецо обаче не знае, то обикновено като дойде онази с косата, вече е късно! Колкото по-бързо Цветанов се премести в новото си духовно жилище, толкова по-бързо ще спадне и напрежението в страната и на Бойко ще му олекне!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност