Истина или не! Вижте как Русия ще отговори на отзоваването на дипломати!

Истина или не! Вижте как Русия ще отговори на отзоваването на дипломати!
В руската преса се прокраднаха няколко идеи за отговор на Русия, на Великобритания и техните солидарни партньори от Европа:

1. да изгоним техните дипломати!

2. да ги отровим!

3. да им пратим по една ракета като отговор!

4. да ги пратим в Сибир!

5. да им спрем газта!

Различни са предложенията, но засега от Кремъл мълчат ! До сега нито една държава не представи доказателства, че Русия е замесена!

Напротив даже има информация, че САЩ седят зад това ! Доказателствата са, че Мелания Тръмп е била в лаборатория, в която най-вероятно е направено химическото оръжие! Все пак САЩ разполагат с химика създал оръжието !

Истина или не! Вижте как Русия ще отговори на отзоваването на дипломати!

Попитали Русия дали има някакви доказателства, че САЩ притежават това химическо оръжие от Кремъл заявили „пазим си фактурите“!

От ЦРУ отричат да са купували химически оръжия от Русия! Случаят става все по-забъркан като двете страни се нападат, а Великобритания поде кампания срещу Русия, която не води до нищо !

В крайна сметка това са фалшиви новини и нищо тук не е истина, но можеше да бъде! Ако четеш това то е плод на твоето въображение и интернет е една заблуда!

От: Fake News

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност