Истина или не! Васил Божков – Бойко, престъпник не се раждаш, но престъпник умираш +Видео

Истина или не! Васил Божков – Бойко, престъпник не се раждаш, но престъпник умираш +Видео
Васил Божков показа истинското лице на властта и на Борисов.

Лиляна Павлова каза, че корупцията в България била по-скоро усещане, отколкото реалност, но тук не е виновен само този дето взима подкуп, а и този, който дава такъв.

Мариан Вълев (Куката) показа среден пръст в ефир, а Васил Божков се изгаври с Борисов докато феновете на Левски скандират под прозорците на кабинета на Борисов и истината в студиото на Карбовски пълни очите със сълзи, сълзи от болка, а болката променя хората.

Джордж Оруел е казал: „Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила“. Когато правителството се управлява от мутри и бандити в престъпен сговор на това се казва МАФИЯ, а когато казвате за политиците, че са мафиоти те ви квалифицират като „фалшива новина“. Добре, че е лъжата за да си кажем някой истини, нали?

В предаване на Слави Трифонов Сашо Диков влиза в ролята на куриер, който доставя пакет с акции на Бойко Борисов, но получателят отказва тази отговорност, нали Бойко искаше да спаси спортният клуб Левски, защо се уплаши?

Единият дарява милиони, а другият се крие като мишка според феновете има и друг епитет за него? Дали сълзите в ефира на Карбовски са истински и на целият Български народ всеки сам може да си отговори на този въпрос в България!

Но има няколко Българии и паралелни държави като в една от тях хората мизерствуват и измират от глад, а в другата мафията води война с други свой такива за придобиване на активи, власт, пари и още пари.

Васил Божков не е лъжица за устата на Борисов, но и апетита идва с яденето и така едно да елиминираш уличните бандити като главен секретар после бизнесмени като Кмет на София след това като премиер олигарси, а сега обаче колелото на късмета не се завъртя така както иска хазартният бос и Борисов и компания налетяха на най-големият данъкоплатец на България.

Със сигурност краят ще е зрелищен, защото духът от лампата е освободен и сега Божков започва да се подиграва с хунтата узурпирала властта, но той е в изгнание, а не Борисов, макар че по всичко личи, че когато колелото се завърти ще има смяна на полюсите и Борисов ще бъде принуден да живее на някой от корабите на Цветалина.

Борисов в извън териториалните води на България, а тя да бъде в ареста и да прехвърля активи освен, ако диктатурата на нашият отец вожд не бъде докарана до края и всички ние замълчим както замълчаха над 148 убити по времето когато Бойко беше само главен секретар.

Едно казват в едноименният сериал „Под прикритие“, че „престъпник не се раждаш, но престъпник умираш“, а квалификацията престъпник се дава от съдът – всеки е невинен до доказване на противното, но Българският фолклор има една друга приказка, че „вълкът козината си мени, не и нрава“ и дали Бойко се е променил от времето на СИК аз не вярвам, а вие какво мислите?

Това е фалшива новина, а всички те са честни и непорочни като се казва като момина сълза. Сега искам да попитам не станаха ли много сълзите в тази държава?

От: Fakenews

Васил Божков – Бойко, престъпник не се раждаш, но престъпник умираш

Gepostet von fakenews.bg am Mittwoch, 13. Mai 2020

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност