Истина или не! Бойко Борисов нареди листата на БСП

Истина или не! Бойко Борисов нареди листата на БСП

Бойко Борисов нареди листата на БСП ..
Истина или не е това, но на практика всяка победа на Борисов бе загуба на Сергей Станишев и така да се гарантира победата на ГЕРБ Станишев трябваше да се завърне в БСП!

И така на практика Станишев не бе в листите, но сега е там и някак си яхна вълната на белият кон и развя байракът на Борисов или смърт! Бойко каза листата на БСП, че е от доносници и държавна сигурност, а Станишев му отговаря и така вече диалогът е между Борисов и Станишев!

На практика влизането на Станишев в листата ще доведе до огромни загуби на БСП чисто като електорат, защото от Борисов и Цветанов след тях най-мразен е Сергей Станишев от червеният електорат!

Диалогът между Бойко и Станишев е по медиите на властта като някак си странно получи трибуна другарят Сергей!

За едно е прав обаче Сергей Станишев, че „слабата активност на избирателите е в услуга на ГЕРБ и ДПС“, а Станишев докара апатията в БСП като уби и последната капка надежда за Българският народ !

Мафията победи, не Станишев, хората загубиха, не Нинова!
Сега и Борисов и Сергей заедно за Истанбулската конвенция с подкрепата на Мая Манолова!

БСП АМИН!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност