Истина или не! Блага вест за България!

Истина или не! Блага вест за България
Днес небето се отваря и блага вест ни дава! Бойко Методиев Борисов подава оставка!

В Понеделник председателят на Министерският Съвет ще депозира оставката на правителството! Преди това с указ на министър-председателят ще бъдат гласувани следните промени в страната ни! Всички са задължени да дарят парите и имотите си на държавата !

Банките да прехвърлят ценните книжа, парите и активите си на БНБ! Забранява се частната собственост до 100 000 лв. в пари, имоти и активи, а всичко останало ще бъде иззето в името на народа и на държавата! Връща се Държавна Сигурност !

Незабавна мобилизация на офицерите и старшините у нас както и на всички, които са годни да носят оръжие ! Парламента гласува промени свързани с промяната на името на страната ни – Република България се преименува на НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!

Промяна на ГЕРБ и Държавни печати ! Всички договори се обявяват за нищожни! Те спират да ни дават заеми, ние отхвърляме плащането на старите си задължения по заеми и кредити като основанието е, че те не са на Народната Република ! Налагат ни се санкции ! Така на практика създаваме собствена икономика, която да покрие нуждите ни !

Купонна система за всеки по равно – нужното ! Край с разделението на бедни и богати ! Връщат се казарма, трудови войски и бригадирските движения ! Започваме да изграждаме всичко наново от хората за хората ! Отваряме се към страни като Индия, Китай и Русия, както и Арабските страни ! Нова маркетингова политика като национална стратегия – аграрна страна и туризъм ! Безплатно образование и образованието е приоритет на нацията ни ! Силна икономика – богата нация ! Силна медицина – здрава нация !

Силно образование – умна нация ! Всички инвеститори имат срок до 24 часа да напуснат страната ни ! Държавата поема контрол над добивът на злато, въглища и всички суровини! Бизнес делегации напускат страната ни и разработват пазари !

Няма безработица ! Всички работят за Родината ! Може да ви звучи комунистически, но това е един модел на изграждане на една силна и свята република свободна да избира своето бъдеще ! Да изпратим всички западни фондации и НПО-та там от където са дошли !

Време е да върнем страната си на хората, а хората да я изградят ! Не ни трябва Архангел за да ни каже благата вест, че Бойко подава оставка ! Време е ние да му я поискаме ! Иначе още зъби ще стискаме! Естествено това е художествена измислица !

Това е фалшива новина, но поне можеше да бъде истина ! Този сайт не съществува и всичко, което четете е плод на Вашето въображение !

От: Fakenews BG

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност