Истина или не! Али Баба срещу четиридесетте разбойника

Истина или не! Али Баба срещу четиридесетте разбойника


Баш разбойникът Бойко Борисов – Али Баба започна война срещу четиридесета разбойника, които го направиха велик разбойник. Всички арестувани до сега заможни.”Бизнесмени” управлявали някакви монополизирани бизнеси са си плащали на Бойко досега. Сега обаче Бойко им взима всичко и всички разбойници от групата на Бойко обаче имат по някой друг компромат като всички са си водели скрити записки и имат снимки и записи на срещите си, всички могат да докажат колко са плащали и кой е собственика на пещерата, къде са превеждали съкровищата и дори къде се складират.

Али Баба в образа на Бойко Борисов знае това и сега хвърля държавата в хаос и дори с цената на гражданска война само и само да се заглуши крясъкът на разбойниците, само и само шумът на протестиращите „оставка“ да бъде заглушен.

Бандити и разбойници управляват страната, но всеки бандит знае, че кръвта не се измива с още кръв, всеки знае и кой е източника на проблемите в страната. Но Али Баба вече трябва да внимава, защото тези врагове не са обикновените червени бабички, не са и медицинските сестри, не са майките с деца с увреждания, а тези врагове знаят как да оцеляват и всеки един от тях иска да оцелее.

И ако в приказката за Али Баба обира народа с разбойниците днес Али Баба ограбва разбойниците, но да не стане така, че един ден други разбойници да се скарат за наследството на Бойко Борисов, защото има и такъв сценарий! Никой не е вечен и Али Баба е умрял като все пак всеки разбойник се превръща на една приказка „имало едно време“.

Али Баба знае, че има предатели около себе си и трябва да внимава и самият Исус Христос е бил обграден от верни апостоли и пак е бил предаден.
Това е фалшива приказка, но и във всяка приказка има по малко истина.

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност