Ганьо Бае. И пак се върна в Европа!

Ганьо Бае. И пак се върна в Европа!


Ганьо Бае, но вече не може да трае и седна в пивницата у Виена и разказа за България и как е дошъл с Трена. Няма келепир у нас – ни да си беден, ни богат навсякъде те дебнат данъчни и милиционери като всички искат да са милионери. Нося у Виена стока чудна, ароматна и цената ще спогодим за мен да е арна. Кажи ни Ганьо, у вас имате ли епидемия?

Какви са тези сложни думи, няма нито епидемия, нито пандемия, страх се шири из народа, но това е от аурата на един господин дето никому не е мил! За кого говориш Ганьо, я кажи, не ни напрягай, името му посочи? У нас съкратено го наричат Б.Б. и той с извънредно положение получи днес отсрочка. Но за всички им е ясно, че това е премиерът наш Борисов Бойко – едър и як, но без кураж.

И така как така си ти при нас, границите не са ли затворени за гурбетчии? Затворени са, но рушвета е за митничар едно гюлче за жена му дар и така дойдох във Виена да търся слука и сполука, че у нас всеки го дерат от ДАНС като сума ти богаташи и отбрани видни бизнесмени арестувани са не ще ги видим вече ние засмени. Един избяга и се спаси, но другите ни щавят като свине. Няма Бизнес нито малък, ни голям, а всички са под карантина да не вземе някой там да протестира. И аз каквото можах събрах и на трена и при Вас.

Докога ще поостанеш тук? Докато свалят Хайдука? Кой хайдук бре, Ганьо? Как КОЙ, премиера дето ни спретна таз Афера. Страх и паника го обзе и ошашка всички, а те като овце седят си кротко в обора и гледат един по телевизията сложен там от премиера и така народа се парализира, че бая народ се спомина. Ех, какво знаете вие в таз Виена, сладкарници и валс все ви е в главите, а аз семейство съм изоставил на милостта на Бог и на съдбите.

Тази уродлива Демокрация се превърна в диктаторска окупация. Нямаш никакви права, а само задължения – не можеш с никой да се виждаш, пазарите затвориха, отмениха всички сватби и погребения, в магазините се водят войни за храна и с гъзпапир някой направиха голям келепир. Всичко живо се изпокрило, няма жива душа на мегдана направо мъртвило, а аз съм Ганьо Балкански, светски тип, свикнал съм да съм сред хора и алъж-вериш да завъртя да изкарам някой грош и да скътам аз пара. Не е за мене тази Диктатура, дай ми ти да направя манифактура на село като ги опъна на нивата две дузини женоря покрай тях тичат техните деца ей златно жито зрее и Ганьо Богатее.

Абе вие, светски господа, едно вино да ми поръчате, че с пресъхнала оста трудно ми е да говоря за нащо Житие и Битие, ух, е имали сте енфие, дай да пробвам тази дивотия, как се отваря тази малка кутия? Залисани в Балканският субект настъпи час за затваряне на кръчмарският обект. Ганьо се улиса де ще спи тъдява като в хотелска стая той не ще, че там скъпо е!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност