Ганьо Бае! Бай Ганьо в Евразия

Ганьо Бае! Бай Ганьо в Евразия


Ганьо Бае и си трае, но някак си след Чикаго и назад той отиде да се моли на големият ни брат! Руско ресто май ще има, тъй говорят под сурдинка!

Пеевски са го насвили пари да връща на Русия! Бой май яло е момчето!
И така Борисов каза „Големият брат май трябва да прости“, а Путин отговори, че някой трябва да плати!

И как така парите от „Южен поток“ с лихвите сега са 2 милиарда, а Борисов се оправдава, но пари не дава?
Нищо пък фабриката за цигари в Дубай бълва тирове безчет, но 2 милиарда в цигари са много тирове братчет! И така Ганьо бае ли си, бае, но момчето от ДЕ ПЕ СЕ ТО има зор голям и ресто трябва да се прави, а Борисов пък нехае !

И така политиката се промени от Еврозоната към Евразията!
ГЕРБ полита и някак си с БСП се сближиха покрай АЕЦ уж така, ама не е точно така! И сега Ганьо се чуди и се мае как да обясни на електората, че с БСП са в играта за да останат във властта, че трябва да се подкрепят те и за Военните проекти, и за заеми, и за Белене дори как да им Борисов обясни!

До вчера врагове, а днес електорат, който за БСП ще трябва да гласува!
А от БСП пък на среща с посланикът на САЩ, какво стана ми кажете дясното не било дясно, а лявото пък хич не е вляво!

И така лека-полека ни очаква ООД между БСП и ГЕРБ май ще е ! В ГЕРБ управляват деца на комунисти, а в БСП деца на демократи, тези тъй се омешаха егати!
И така трябва Пеевски да се спасява и затова всички партии вкупом тръгват да му събират пара, че 2 милиарда не е шега и за нула време ще ги вземат от народа ни сега, но за да стане гранде грабежа трябва национално обединение на мафията ни и какво стана с паралелната държа и борбата с нея ми кажете? АЕЦ всички ще ги обединим и борчовете към Русия ще плати и всички яли, пили и се веселили, а народа кучета го яли!
Това е фалшива новина и тях никой не ги чете и не им вярват, а и интернет една заблуда !
От:fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност