Той лъже!Борисов си направи фалшив ПИАР по темата за Кирилицата !

Той лъже!Борисов си направи фалшив ПИАР по темата за Кирилицата ! Стефан Пройнов

БАНДИТА си направи PR през КАРПОВ, отказа му непоискана среща, ЗАЩОТО каза, че КИРИЛИЦАТА идва от ВИЗАНТИЯ! Е това е бандит. Всичко това докато НАПЕРЕНАТА ФУКЛА се пъчи със ЗЪРНАТА си!
Бандита си направи PR през Карпов, отказа му среща, която Карпов не е искал. Тоест издига се Бандита в очите на слепия български народ. Е това е Бандит.
„Отказал“, защото Карпов каза, че Кирилицата идва от Византия.
Всичко това се случва докато наперената фукла се пъчи със зърната си и президентът Радев е вече по-ниско от зърната и, и постовете и във Фейсбук.
Източник: youcomments.com

Той лъже!Борисов си направи фалшив ПИАР по темата за Кирилицата ! Стефан Пройнов Двор на Кирилицата

Той лъже, това става ясно от публикации в социалните мрежи и сайтове ! Това е евтин ПИАР за който сме свикнали при Борисов 1, Борисов 2 и Борисов 3! Всичко е ПИАР от мъката на хората в Хитрино до престрелка на неговите бандити !Той лъже!Борисов си направи фалшив ПИАР по темата за Кирилицата ! Стефан Пройнов Двор на Кирилицата

Премиерът ни си направи реклама като защитник на Кирилицата при условие, че в България се намира най-големият музей на Буквите в гр.Плиска и Борисов е бил поне дузина пъти канен, но той никога не е благоволил да присъства там !Той лъже!Борисов си направи фалшив ПИАР по темата за Кирилицата ! Стефан Пройнов Двор на Кирилицата

Всички си спомняме колко пъти Борисов бе в Плиска до голямата Базилика и винаги е бил отказвал визита в „Дворът на Кирилицата“ при условие, че там са най-грандиозните събития свързани с Кирилицата – българската азбука и покръстването на Българите от Борис първи !

Е, ако това е политическо лицемерие и поредният ПИАР ход на Борисов, то лъжа ще е ! Да той лъже всеки ден, всеки час, но така е у нас !

fakenews.bg доказа, че Борисов лъже !

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

78 коментара

 1. СЪГЛАСЕН СЪМ СЪС ВСИЧКО, НО НЕ МЕШАЙТЕ ЗЪРНАТА НА ПЪРВАТА ДАМА ЗАЩОТО НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ СРАВНИТЕ НА ЕДИНИЯ И КОСЪМ ОТ …………..И. КАКВО ОБЩО ИМАТ ТЕ СЪС ПОСЕЩЕНИЕТО НА ЦАРЯ. ТОВА СА ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА. СПРЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ ЗА НАЙ ДОСТОЙНИЯ ПРЕЗИДЕНТ ДО СЕГА У НАС.

 2. Primeiro fora Eu gostaria de dizer grande blog!
  Eu tinha uma pergunta rápida isso eu gostaria de pedir se você não fizer isso mente.

  Eu era interessados descobrir como você concentre-se e limpar cabeça antes escrevendo.
  Tenho tinha dificuldade limpando meu pensamentos na obtenção de meu pensamentos
  lá fora. Realmente faço ter prazer em escrevendo no entanto parece ser os primeiros 10 a 15 minutos são desperdiçado
  só tentando descobrir como começar. Qualquer ideias ou
  dicas? Apreciá-lo !

 3. You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something that I think I would never understand.
  It seems too complex and extremely broad for me.

  I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 4. Every weekend і used to viѕit this website, because i
  want enjoyment, for thе reason that thiѕ this web site cօnations truly fastidious funnү informatiօn too.

 5. Most beneficial gentleman speeches and toasts are made to enliven supply accolade up to the wedding couple. Newbie audio system the attention of loud crowds should always think about typically the great norm off presentation, which is their private. best man speaches

 6. I read a lot of online articles and I’ve found that it’s hard to find quality writing. I’m so happy I found this article because it’s renews my faith in good writers. This is awesome!

Comments are closed.