Истина или не! Северна Корея изстреля нов ураган

Истина или не! Северна Корея изстреля нов ураган


Северна Корея изстреля нов ураган срещу Америка, това сочат всички данни на разузнаването на САЩ !Според запознати Ким Чен използвал древни реликви със свръх магически сили, с който предизвиквал урагани и тайфуни !
И Русия, и Китай, и САЩ се чудиха дали Ким Чен е построил най-мощното климатично оръжие, но в действителност той е обладан от една идея да докаже на Американските агресори, че те също могат да бъдат победени !Истина или не! Северна Корея изстреля нов ураган Истина или не! Северна Корея изстреля нов ураган

В действителност предстоят санкции и натиск от ООН срещу Северна Корея заради ядрените и опити, но не толкова заради това , че техните ракети могат да бъдат изстреляни по САЩ, защото всяка ракета може да бъде прихваната и свалена, а притесненията са, че ако Ким Чен комбинира някой ядрен взрив с ураган тогава радиацията ще бъде с огромно разпръсване !

На този етап Ким Чен се е фокусирал върху ураганите, казват от разузнаването !
Истина или не урагани ще има, казва Ким Чен !
От : fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. I seriously love your site.. Gгeat colors & theme.
    Did youu deveⅼop this web site yourself? Please
    repⅼy back as I’m attempting to create myy owwn personal blog and ѡant to find out where you got this from or what the theme iѕ nameԀ.
    Thanks!

Comments are closed.