Истина или не! Разследват Делян Пеевски за конфликт на интереси

Истина или не! Разследват Делян Пеевски за конфликт на интереси


След обирът на парламентарната лафка депутати се усъмниха, че това може да бъде и конфликт на интереси, ако веригата „Лафка“ поеме кафетата за депутатите !

Ако Делян успее да пробута лафка и в парламента това ще е краят и на българските депутати, защото билетчетата за търкане ще ги досъсипят !

И без това високият стандарт, който им се налага да подържат народните избранници е непосилен по джобът им и те често се налага да участват във всякакви корупционни схеми за да припечелят допълнително, а сега моментните печалби ще ги вкарат в зависимост към ДПС вещаят злите езици заради клюката, че от Лавка могат и да раздават бързи кредите !

И така дали Пеевски ще прекрои форматът на влияние в парламента или не предстой да видим !
Но едно е ясно, че ако това се случи наистина ще детронират патриотите от властта !
Делян Пеевски е заявил, че според прогнозите се очаква добри приходи и дори би пуснал бонуси за по-усърдните депутати !

Цветанов като председател на най-голямата парламентарна групировка е споделил, че очакват и те да получат повече яснота по този случай !
От БСП заявили, че ще искат парламентарна комисия за разследване как и по какъв начин ще са извършват плащанията на печалбите !

След като вчера депутатите си гласуваха да нямат право хората да носят повече от 5000 лева в брой сега са притеснени !

От ДПС споделили, че за плащания под масата са предвидени 10% такса дискретност !
Депутатите от ГЕРБ са силно възмутени, че до сега ние взимахме проценти, а не да плащаме! И тук точно започва спорът да я има ли Лафка в парламента или да си продължат по старумо в пицариите зад Народното Събрание!

За сега това е само на ниво преговори с администрацията по високите етажи на парламента !

Със сигурност обаче това е фалшива новина, но да бъдат ограбени депутатите се нрави на по-голямата част от народът ни!

Пеевски обаче не се притеснява за Лафка защото е бил продал дяловете си !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност

One comment

  1. I was suggested this web site by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my problem.
    You are amazing! Thanks!

Comments are closed.