Истина или не! Орхан Мурад не направи сурат за клипа на Сузанита

Истина или не ! Орхан Мурад не направи сурат за клипа на Сузанита
Скандалът продава, пошлото успява и стил налага след чалгата като модел на поведение идва рапът, но с много порнотия и голотия !

Жени, гърди, дупета, коли и мутри с татуси, това е в клипа на Сузанита новата дива на младежката аудитория и сякаш от содом е дошла да даде тон за това ! Години 14, педофилски сексапил и татуси по мутри е новото послание към младежта сякаш Луцифер ги е обладал – еб@л, такава е модата сред младежта и естествено от запад идва тя !
Няма вече точка +18 и как да има та тя е на 14 !

И като фойерверки се взриви социалните мрежи полудяха, но СЕМ не се съзира, а напротив – направиха реклама всички телевизии на новата ни рап дива !

Това е модел за подражание, нова вълна, която връхлита нашите деца и понеже всички това правят се приема за нормално, нали ?

Който налага моди, стилове, влияния той налага и модел на култура на цели поколения, а това е вече инвазия в нормалността и детската душа !

Нима децата не бяха цветята на нашата страна, а защо допускаме да ги поливат с пумия избълвана от интернет и за бела от телевизиите ни сега !

Ако не може да спре това поне да сложат ограничение на възрастта !

Един баща е горд със своята дъщеря, че показа задник на света и е хит в интернет и цялата страна! Време е да сложи някой ред!

Къде е СЕМ или само за който изрече циганин в ефира има глоби?

Това не е Демокрация, това е извратена педофилска мутация и правителство си затрая и далеч ще стигне Сузанита зная !

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

Comments are closed.