Истина или не! КОЙ, КОЙ, а защо да не е КОЙ

Истина или не! КОЙ, КОЙ, а защо да не е КОЙ
ДПС във война с чуждите монополи!

Членове и симпатизанти на ДПС ще се съберат пред Народното Събрание!

Всички си спомняме как номинацията на Делян Пеевски за Шеф на ДАНС разклати държавата и платените протестъри и всички други бяха вдигнати в купом и се запя песента КОЙ, КОЙ, КОЙ и така когато Пеевски акумулира власт това се асоциира с ДПС !

Днес обаче всички се радват, че Пеевски купува ЧЕЗ и прибра Технополис и много други дружества ! Това е война срещу монополите !

Хората говорят, ако ще са монополи поне да са си нашите ! И така днес въпросът е защо да не е КОЙ? Всички знаем, че тези Монополи, които оперират в страната са с регистрирани дружества вън от страната ни къде в офшорни зони, къде в страните майки на тези дружества, но винаги вън, винаги извън страната !

Така те не плащат данъците си тук, те не реинвестират в страната ни, те изнасят всичките си печалби в чужбина !

Истина или не! КОЙ, КОЙ, а защо да не е КОЙ

Това не е инвестиционна политика на Премиерът Борисов, а напротив тези монополи щавят българският малък и среден бизнес и така го унищожиха на 90% !

Сега въпросът за Пеевски вече не е КОЙ, а защо не КОЙ?

Това е фалшива новина за дебелата свиня, но щом живеем в калта поне да си е нашата свиня ! Сега просто ще Ви призовем когато купувате някакви неща избирайте да са произведени в нашата страна и така парите Ви ще останат в страната и МОЖЕ БИ ЩЕ ОТИДАТ В ХАЗНАТА !

А от хазната ГЕРБ знае как да ги усвои дето се казва защо да не е КОЙ като може да е Бай Хой!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност