Истина или не ! Защо fakenews.bg?

Истина или не ! Защо fakenews.bg?


Защо fakenews.bg ли, ами просто е!
Истината и винаги може да бъде само една !
А хората, които я отразяват могат да имат хиляди гледни точки на една и съща случка или събитие !

Истината обаче може да бъде само една и всеки може да я разбере според своят мироглед и е въпрос на познание, а ние виждаме това, което знаем, чуваме, нечие мнение, фактите са променлива величина и доказателствата, които търсим и намираме често ги подреждаме по логика, но вярно ли търсим фактите, а фактите са въпрос на препокриващи се гледни точки !

Говорят за фалшиви новини и медии, които манипулират масите и предават невярна информация и оформят погрешно мнение, нагласа или емоция в широката аудитория !

ИНСТРУМЕНТ НА ХИБРИДНИТЕ ВОЙНИ!

Ние не се крием зад маската и фасадата на самозваните „стожери на истината“, защото тя се оказва често подправена по вкусът на богатите !
Ние просто се опитваме да Ви забавляваме !

Изведнъж само за месец и се озовахме в медийна война и кампания срещу нас!
Защо fakenews.bg ли, ами просто е – за по-малко от месец с по няколко публикации на седмица се озовахме там където е истинският съдник коя медия каква е !

ВИЖТЕ ТУК СПОРЕД google.bg къде сме се индексирали, ако някой в чужбина напише „fake news bulgaria”!

https://www.google.bg/search?q=fake+news+bulgaria&client=opera&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwjwyOeh-v7SAhVLDZoKHUbDB5UQ_AUIBSgA&biw=1093&bih=527&dpr=1.25

Не се хвалим, а напротив – осъзнаваме, че ще последват доста трусове в работата ни, защото в България има сериозно ограничение на свободата на словото, а от скоро и срещу ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ!

Но да изпревариш „nbcnews.com” и „bbc.com” ПО КЛЮЧОВИ ДУМИ без да си целял това си е повод за гордост, а гордите глави първи ги отсичат у нас !

Та защо fakenews.bg ли, ами защото сме различни, защото искаме да Ви разсмеем !
Благодарим за отделеното внимание !

Помнете Вие сте това, което знаете, знаете това, което четете и често четете това, което Ви предложи Гугъл, а кой казва на Гугъл ли, няма да Ви кажем, това не е смешно !
В ерата на информацията колкото повече четете толкова по-черна овца ставате !

Защо fakenews.bg Стефан Пройнов
Извиняваме се, ако сме обидили някого.

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

2 коментара

Comments are closed.