Истина или не ! Госпожа лъжа с 4000 лева пенсия

Истина или не ! Госпожа лъжа с 4000 лева пенсия Стефан Пройнов

Покрилата се от политическия и медиен живот Меглена Кунева е на път да закръгли 60 г. след месец. Мултифункционалната политичка обаче съвсем не мислела да се оттегля от работата си и не планирала скоро да излиза в пенсия.

Макар движението й да претърпя погром на отминалите парламентарни избори, Кунева все още имала апетит към високите постове у нас и в чужбина. Още докато заемала позицията на еврокомисар, Меглена драпала за месечна заплата от 50 хиляди лева, защото знаела, че високият доход ще й осигури и висока пенсия. Така провалилата се кандидат-президентка щяла да прибира по 4000 лева месечно при средна пенсия в страната 340 лева. Според официалните данни червената снаха е получиха близо 2 милиона лева чисто от заплати за близо трите години, които изкара в Брюксел като еврокомисар.

След изтичането на мандата и приключването на работата й като комисар в Брюксел тя е получила бонус от 1,200 млн. евро, писаха медии.
Източник: pik.bg
Истина или не, но горе-долу толкова ще е пенсията и без да се броят десетките натрупани милиони за родоотстъпничеството и затварянето на реакторите ни !

Да не говорим колко са откраднатите пари от образованието за сметка на съсипването на бъдещето на цели поколения напред ! Иначе казано Демокрацията ни донесе много, но донесе повече на тях – десните политици, но пък отне от левите – хора!

Отнеха ни мечтите, равенството, отнеха ни правото на труд и нормално съществуване, отнеха ни онова здравеопазване и онова образувание, отнеха ни онази икономика и онази България и колко струва това предателство на нация, народ и Родина, ами няколко десетки милиона скрити и пенсия от 400 лева колко ли дни трябва да работи една жена на нивата за да получи такава пенсия дори и ягодите да са по 50 лева?

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.