Истина или! МВР: граждани носете си предсмъртните писма в джоба не се знае кога ще Ви затрябват !

Истина или! МВР: граждани носете си предсмъртните писма в джоба не се знае кога ще Ви затрябват ! Стефан Пройнов


МВР има версия!

Вече има версия, че писатолетът и куршумът са били от лед и, нали се досещате, в това топло време логично са се разтопили.
Затова не е намерено оръжието на местопрестъплението! Превърнало се е в течно, а след това в газообразно състояние, вече е в облъците, а може и да се е изваляло някъде.

Причинно-следствената връзка между действията при извършване на деянието подсказва, че леденото оръжие и куршум са били носени от жертвата в хладилна чанта, но по презумпция и тя е била от лед и затова не е открита на местопрестъплението, както и оръжието. Както вече написах по-горе, оръжитето и хладилната чанта вероятно вече са се изляли някъде под формата на дъжд.

Много е страшно, обаче, при минусовите температури през зимата да не се появят на откритата тераса на някой наемник, който пък има връзка с друг бизнесмен, конкурент на „самоубилия се“, както вече разбрахме с леден пистолет и куршум.
Още по-опасно е, ако се окаже, че наемникът има връзка с някой общинар или друг властимащ, който е поискал нещо от бизнесмена, а бизнесменът е отказал да му даде, но пък обяснил, че може да го издаде.

Интересно би било да се разгледа и версията за някой длъжник на бизнесмена или пък бизнесменът да е дължал някому нещо…
Стоян Тончев, Фейсбук
Из медийните хроники:
Собственик на фитнес център бе прострелян смъртоносно в гърдите в Пловдив, научи NOVA. Престъплението е извършено на т.нар. „кучешка алея“ в парка „Лаута“, близо до спортната зала на жертвата. 43-годишният Даниел Божинов разхождал кучето си, когато бил убит. Стрелецът бил скрит в храстите.

Бизнесменът е родом от Дупница, но от 10 години живее в града под тепетата. Занимавал се е с търговия на фитнес уреди, имал и соларно студио, което предлагало услуги на по-ниски цени от тези на конкуренцията. Там работи и жената, с която Божинов живеел.
Последната версия на МВР:

Има и версия за самоубийство за смъртта на пловдивския бизнесмен, каза главният секретар на МВР Младен Маринов пред btv.
Източник: avantagebg.com

Дето се казва ченгеджийски номера в мутренски времена !
Както е казал Митьо Очите „Яж, пий, носи си новата бронежилетка, че не се знае кога ще им попречиш на ГЕРБА“!

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.