Заклаха „Бивола”! На такова дупе такъв БАЙ ХОЙ!

Заклаха „Бивола”! На такова дупе такъв БАЙ ХОЙ! Стефан Пройнов


Заклаха „Бивола”! На такова дупе такъв БАЙ ХОЙ!
Собственикът на „Биволъ“:
Запорираха ми цялото имущество без да знам, под натиск на кмета на Бургас!
Не мисля, че в България нищо не се случва.
Самият факт, че навън на моята работа се обръща внимание, където има нормална демокрация, това е резултат от нашата работа, каза собственикът на сайта „Биволъ“ Асен Йорданов в „Честно казано“ по Би Ай Ти.

Това създава ясна алтернатива за цялата дезинформация, която се излива от българските медии.
Минал съм през всичко – от съдебни дела до опити за убийство.
В момента ми е запорирано цялото имущество, банковите сметки и заплатата.
Това е по искане на марионетката на Бойко Борисов – кмета на Бургас Димитър Николов, защото съм единствен, който води дела срещу незаконното изсичане в Бургас. И тъй като едно от делата е за незаконно изсичане – за едни и същи дървета два пъти са издавани заповеди да ги изсича.

Два пъти печеля делата. Това е да наливаш вода в бъчва без дъно. Това е свързано с много пари, които трябва да се усвояват от много фирми. Това са 60-70 годишни дървета. Едно от делата, които аз губя, са ми начислени разходи 300 лв.

Те стават 1200 лв. с хонорари и такси. Образува се изпълнителен лист, към него се присъединяват измислени 4500 лв. от НАП задължения за неплатени осигуровки, и без да подозирам, това изпълнително дело влиза в сила. И то без да бъда уведомен. ЧСИ могат да изгорят човешка съдба по поръчка. Това е класически пример за престъпна репресия от управляващите срещу един скромен разследващ журналист, който никога не е ползвал един държавен лев. Никога не съм бил на бюджетна издръжка.

Ще ги съдя. Това нещо го разбрах преди една седмица.

А изпълнителното дело е било образувано в края на лятото. И това случайно го разбрах. В България медиите са овладени от една мрежа, която директно е пленила страната и се разпорежда с държавата като със своя бащиния. В България няма нормална медийна среда. Свикнали сме, че някой трябва да викне Цацаров и Борисов и да ги накара да работят. Въпросните доклади стигнаха до мен в края на лятото на 2016 г.

Получих ги по анонимна платформа.
Източник: cherveno.bg

Ние от fakenews.bg  ще добавим, че след изфабрикуването на клеветническата кампания от „Биволя“ и „Капит@л“, „Меди@пол“ и „Клуб зет“ и още няколко сателитни портала нашата медийна група се почувства ощетена ! Да излагаш колегата си с имената, егенета, данни, адреси и снимки на показ и хули е най-малкото неетично !

Сега да си дойдем на думат, дето са казва „босият в тръните“ или на чист Български „падна ли ми“!

„Който рога вади, често на рог сяда“!
Какво реве тази биволица като вдовица за Бай Хой? След медийната атака на „Бивола“ и „Чистият интернет“ нашата медийна група също бе атакувана от ЧСИ с цел да ни се прибере техниката и да бъдем възпрепятствани и да не можем да работим !

Подложени на натиск и мръсна кампания, и всекидневно отблъскване на телевизии и предавания, репортери и всякакви колеги, на нас ни се наложи да изпитаме стотици меко казано неудобства!
Но в България Видовден идва по-бързо от лятото !

И дето се казва „да би мирно седяло, не би чудо видяло“ ВИЖТЕ ТУК !
Тролове сме били зелени с брадавици, замесиха се политици и каква бе целта да ни рекетират да мълчим, да ни смажат, да ни сломят и да Ви кажем честно не успяха !
Но бе премината една граница и бе счупен надгробният паметник на баща ми !
Мъртвите не могат да се защитят и не трябва да скверни паметта им !
И когато трябва да се запуши една уста това ли е начинът? Ние дори смятаме, че от ЧИСТ ИНТЕРНЕТ са способни да стигнат и по-далеч !

Но в крайна сметка войната тепърва предстои – първи падна курбан „Биволът“, да се готви следващият!

Никой не е застрахован, на война като на война, но който се заяжда с фалшивите новини ще осети не само война, но и ВОНЯ дето се казва „в рядко не бъркай, че яко пръска“!

И ако днес сме свидетели как едно от оръжията на истинските манипулатори вече е деактивирано и ще му се наложи бая време да седи в бокса то войната предстои, опс ВОНЯТА !
И ние ще Ви информираме за вмирисаните риби и често ще посочваме коя риба е главата !

Няма хумор, нито веселие в тази публикация, а чиста проба злорадстване, която Ви подаваме с кеф, защото има Видовден и всеки от нас не трябва да го забравя дето се казва „то бива, бива ама чак „Бивола“ курбан не бива“,ама май бива, но сега да видим кога ще е и Коледата на прасето дето закла Биволето? А ние поне не се срамуваме, че новините ни са фалшиви, то и на другите така, ама ние си казваме, че е лъж@ !

И след цялата тази помия за дето вдига олелия с тази Биволия честно да Ви кажа да се готвят яко, че едно зло не идва само, а по време на война е така – пешките изхвърчат първи! Казвам Ви го като Пешка, която често пише за БАЙ ХОЙ и КОЙ !

 

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

Comments are closed.