Истина или не! 1 000 000 за главата на Цветанов


Ексклузивно от затвора!

Пешо Сумиста: Дайте го Цветанов на мен, аз ще го оправя!

Директно от затвора Пешо Сумиста търси връзки да вкарат Цветанов в неговата килия и вече се говори, че има заделена сума от 1 000 000 лева, който го направи !
Иначе това не е потвърдена информация, но макар и фалшива новина в пандиза се шушука вече на тази тема !

Според опашатата лъжа бизнесмен на който Пешо Сумиста е помагал когато е бил в реалният извън политиката живот е приготвил сумата в брой и така търсят се гаранции !

Истина или не обаче Петър Стоянов Сумиста не е казвал каква изненада точно е подготвил на Цветан Цветанов, а само се подсмихвал и казвал „дайте го на мен, аз ще го оправя“, а за какво оправяне става дума ние можем само да гадаем, но едно е сигурно в този живот, че всеки рано или късно плаща за делата си, ако има справедливост Бог трябва да е чул молитвите на Петър Стоянов, а дали обаче помислите му са Богоугодни ние не знаме, но едно е ясно, ако съдбата е благосклонна към целият Български народ то Видовден ще има и Виденова нощ даже !

Тази информация не е потвърдена и най-вероятно е фалшива, но със сигурност Петър Стоянов копнее да се срещне с Цветан Цветанов !

Говори се, че имали какво да си кажат !

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност