Истина или не ! Цветанов: ГЕРБ сме готови да бъдем опозиция

Истина или не ! Цветанов: ГЕРБ сме готови да бъдем опозиция


Цветан Цветанов заяви, че политическа партия ГЕРБ е готова да бъде конструктивна опозиция! Колкото и налудничаво да звучи за някой това един ден ще е бъде чуто от устата на Цветан Цветанов! Рано или късно всички ние ще прочетем такова заглавие!
За сега обаче Цветанов коли и беси наред ! Много бизнесмени се споминаха, много внезапно фалираха, а други рязко емигрираха, трети склониха да бъдат акционери в собственият си бизнес !

Рекетът и грабежа е нечовешки !
Бизнесът е подложен на нечовешки рекет и репресия ! Данъчни, НАП и репресивните органи притискат всеки, който изкарва пари в страната ни!
Всичко това е с една единствена цел – пълнене на черната каса на ГЕРБ, а парите да се купуват ромски гласове и високи постове за техни доверени хора ! Алчност, власт, пари и още власт, и още пари! Това е ГЕРБ – бандитски грабеж и тук не става дума за политики, тук не става дума за национални приоритети !

Всичко е бандитски схеми от магистралите до санирането, от бизнеса с лекарства до бизнеса с горива и храни !
Говори се за реформи, но на практика става дума само за смяна на собствеността като бедните стават все по-бедни, а богатите все по-богати ! Хората са на най-ниското ниво на хранителната верига и на тях се гледа като електорат или брой единици, които носят партийна субсидия ! Да, това е фалшива новина, но бедността не е фалшива !
Но всичко в този живот си има начало и край и един ден Цветан Цветанов ще го чуем да казва по медиите, че ПП ГЕРБ ще бъде опозиция в парламента !

И така на практика ГЕРБ не управлява, защото хората ги харесват и поддържат, а те винаги управляват с коалиционни партньори било то с Реформаторски блок, било то с така наречените патриоти, но винаги някой ги подпира, защото нямат народната подкрепа! Въпрос на време е да чуем и видим агонията на едно болно его ! В крайна сметка тази новина е фалшива, но един ден дай Боже ще бъде истина! И тогава пак ли фалшивите новини ще са виновни или не? Тази статия е плод на Вашето въображение и този сайт не съществува! И рано или късно краят на ГЕРБ ще дойде!
От: fake news

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност