Истина или не! Цветанов: Абе не ме занимавайте с глупости, бе Нинова!

Истина или не! Цветанов: Абе не ме занимавайте с глупости, бе Нинова!


Какви апартаменти бе Нинова, ти знаеш ли какви по-важни неща са ми на главата?
В Русе трети ден търсим един тон амфетамини, съсипахме ги от проверки на Дунав мост !

В Румъния хванаха един тон кокаин, а ти знаеш ли колко апартаменти са това, стига сте ме занимавали с глупости!
Колко контрабанда минава през страната ви на Позитано знаете ли, имате ли си на хабер да го кажем?

Опростили или отложили милиони за мюфтийството, спрели строеж в страната ни ала-бала по медиите, а вие знаете ли какво става в паралелната държава?

Тук е момента, в който аз бих благодарил на Нинова за това дето ми поискаха оставката като сега имам повече време да се занимавам с кампанията на ГЕРБ и да си движа далавери в страната, защото вие може да сте бедни и гладни, може да си мислите, че нищо не се случва в страната, но на практика това е във вашата страна, а в паралелната кипят процеси и тези процеси трябва да бъдат контролирани!

Какво да ви кажа за всичко са виновни комунистите, руснаците и извънземните, за всичко са виновни тези от БСП за каква корупция говорят като истината е, че те не я усещат и затова е така!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност

One comment

  1. Как може човек със 16 присъди да говори изобщо…? Значи, когато крадеш и те хванат, това е компромат!

    ●Вече оставките не вършат работа, нужни са арести и стадиони, защото както е тръгнало, няма да имаме сили да се завлечем до урните. Защото има твърде много вълци в един свят без приказки…

    ●Румен Радев: • Органите, които следят за наличие на корупция трябва да бъдат пример за чистота. Днес имаме сериозен проблем с липсата на доверие в държавността. С подадените оставки партиите казват, че проблемът е приключен. Този въпрос може да е приключен за партиите, но не трябва да бъде приключен за държавата и за народа.

    Както и да го погледнеш от страна на Наказателният кодекс чл.93, т.14 е подсъдимо…
    т.14. “Данъци в големи размери” са тези, които надхвърлят три хиляди лева, а “данъци в особено големи размери” са тези, които надхвърлят дванадесет хиляди лева.
    и НК чл.255 (1) Който избегне установяване или плащане на данъчни задължения в големи размери, като: (3) Когато данъчните задължения са в особено големи размери, наказанието е лишаване от свобода от три до осем години и конфискация на част или на цялото имущество на виновния.
    Та, явно и безспорно Цветанов е укрил данъци и следва да бъде съден и да МУ бъде конфискувано цялото имущество съгласно българското законодателство…

    https://bglog.net/blog/Balgarionn/site/posts/Апартаментгейт

Comments are closed.