Истина или не! Тази жена свали Бойко Борисов

Истина или не! Тази жена свали Бойко Борисов


Истината лъсна и тази жена е причината Бойко Борисов да бъде свален от власт!
Доналд Тръмп е бесен на Борисов, вижте защо?
Колкото и невероятно да звучи Тръмп е с Българска книжка и баба му е от България !
От Белият дом са нередили да бъде издирена тази жена и да се влезе в контакт с нея !

Така и става, но когато Американските агенти я намират на полето да копае на местният фермер за 20 лева на ден за да може да си купи лекарствата и става страшно !

Жената без да подозира защо я разпитват тези господа с костюми си казва, че за всичките и мъки е виновен Бойко Борисов, защото е останала без работа и едвам се е пенсионирала по болест като дали и били 200 лева социална пенсия, а лекарствата и стрували по 82 лв., но как да живеем казала тя като вдигат тока и водата, вдигат храната, подложени сме на изтребление тук !

Тя споделила, че знае че има богати внуци в Америка, но те надали знаят за нея ! Жената е споделила, че не гледа телевизия и не слуша радио, не чете вестници и само работи и се моли децата и да са добре !
Местният фермер им давал по някой лев и зарзават, с който тя си приготвяла зимнина !

В разговора с жената Американските агенти чули много клетви по адрес на Бойко Борисов. Жената ги поканила и в домът си, запознала ги със съседите си и всички били на едно мнение, че Бойко Борисов трябва час по-скоро да си иде и да има социална справедливост !

Тази информация веднага е била съобщена в Белият дом без да бъде спестена и най-малката подробност и тогава Тръмп е подивял и е заповядал Борисов да бъде отстранен по един или друг начин !

Според някой слухове Главният Прокурор на САЩ затова е бил у нас и Борисов знае, че дните му са преброени !
Може и това да е причината Бойко Борисов да иска да се срещне с Владимир Путин и като своят Шеф Ердоган да търси закрила на всяка цена !
Други зли езици шушукат, че Бойко не може да се скрие от гневът на Тръмп и дори и Путин не може да го спаси!
Тази снимка ни попадна случайно и всички прилики и лица, събития и имена са напълно случайно подбрани !

Едно е се вижда обаче, че приликата на жената и на Американският президент е голяма !
Макар и фалшива новина да е това Бойко си отива, но заради неговата Диктатура и геноцид бая народ се спомина!
От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност