Истина или не! Системата ни убива и Бойко излиза на протест

Истина или не! Системата ни убива и Бойко излиза протест


Системата ни убива и нас, каза Бойко Борисов! Всеки ден някой протестира и иска да ни детронира!

Една филия с мас на спокойствие не мога да изям дето се казва! Всеки ден проблеми в парламента, в бизнеса и аз си имам грижи! Разкъсвам се, разберете ме, между мачовете с бистришките тигри, тенисът, държавата и аз имам право на почивка !

И аз искам да се отдам на дом и семейство, ама все някой ме тормози !
Цветанов ми помага много, ама гледам да не го насилвам много, че все пак е имал трудно детство там в училището за хора с психични отклонения, а знаете ли какви извращения са правили с него и затова Ви мрази, не му се сърдете!

Системата не ви убива само Вас и мен ми писна, че всеки проблем да стига до мен в страната и аз да вземам решения и не виждате ли, че не аз ги взимам, а каквото кажат началниците, а те са толкова много, че не знам на кого да угодя!
Кажете ми честно как да сколасам дето се казва?
Трафикантите си плащат да минат мигранти, Брюксел плаща да се върнат мигрантите!

Патриотите ме тормозят всеки ден, че ще се разпада формата, а Цветанов се побърка горкият да ги сдобрява, а как се сдобряват знаете ли, с постове и министерски кресла!

От ДПС държат прокуратура и медии и тях да не обидиш ! Руснаците искат тръбите им да минават през България. Американците не дават тръбите им да минават през България. Дават пари и едните, и другите и аз какво все съм надялан като симитлийският ХОЙ!
Един ден почивка няма, ама тази система ни убива разберете !

Един лев не можеш да скъташ настрана камо ли да му се порадваш дето се казва, че тези от опозицията дебнат като данъчни са! Нямам ден почивен, всеки ден този Слави ме тормози и ми се подиграва в предаванията си!

Тези с фалшивите новини постоянно си измислят разни неща за мен, а питате ли ме как се чувствам?
Системата ни убива и нас, е не от бедност и болести като вас, но и на нас не ни е лесно да ви кажа !
Писна ми да ме рекетират майки, полицай и археолози и кой ли не, а на времето когато си бях в СИК лесно ни беше и всеки ни плащаше, а днес всеки пари иска, срама нямате !
Този народ не разбра ли, че парите са вземане, а не за даване! И ако дам на някой то трябва да ги взема от Вас!

Пак спрете да мрънкате и да се оплаквате и да искате пари, щото ще ви вдигна още данъците!
Това е фалшива новина и художествена измислица!
Всички лица и персонажи, ама много си приличат като две капки говна!
Послепис: Ало Автора, знаеш, че мога да те намеря!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност