Истина или не! Пуснаха търговският регистър!

Истина или не! Пуснаха търговският регистър!
Било е терористичен акт!

Според правителството посегателството над търговският регистър е терористичен акт, защото това е заплаха за националната сигурност! И след като вече е пуснат регистърът чак сега стана ясно, че този безскрупулен акт над нашите данни и самоличности е посегателство и над суверена на България и може да се квалифицира като терористична заплаха !

Щом едно изречение, че водата в реката е мръсна може да е квалифицира като тероризъм защо не и това да е се разследва така ! Специализираната прокуратура и ДАНС рязко трябва да се самосезират ! Но не да тормозят нас фалшивите новини, а да посочат кой е истинският терорист, който е извършил това деяние! Засега след като стана ясно, че това е терористичен акт като писма във външно министерство са получени от дузина държави в знак на съпричастност ! Има и други сигнали за които никой не говори !

В крайна сметка ние имаме вътрешни източници в ДАНС и ГДБОП според, които вече има лица койта са поеми отговорност за това ! за сега Отговорност от премиерът не е поета но пък са се обадили червената шапчица, Буратино и магарето Йори също е разпитано по случая за съпричастност като съмняват се, че именно то е изнесло данните в дисаги с двойно дъно !

Наети са чужди служби и агенти да извършат независима проверка! Батман и Шерлок Хоумс ще бъдат наблюдатели на тази проверка! Цветан Цветанов и Бойко Борисов са били силно притеснени от това !

А правосъдната министърка е взела сериозни мерки това да не се повтори, а самата тя на по-късен етап ще обяви в брифинг, че самият Чък Норис ще охранява регистъра ! От Уолт Дисни не отричат техни служители да имат нещо общо с това както и не са потвърдили, а ще изчакат компетентните органи да си свършат работата !

В крайна сметка от „Ислямска Държава“ са благодарили на Цачева, че са заличили данните на техните спящи клетки, а Цачева заявила, че „защитата на личните данни е приоритет за нас“!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност