Истина или не! Никой се не крие, всеки иска да ги бие!

Истина или не! Никой се не крие, всеки иска да ги бие!


Родна реч омайна, всеки псува премиерът батка. Прокурорът главен се нави президентът да скверни. А народа протестира докато премиерът ни се скрива. Бизнесът ни скандира „оставка“. Опозиция с вот на недоверие, недоверието в парламента не мина на улицата, а дали ще мине според вас след като хиляди скандират „оставка“? Полицията е строена и пази на депутатите и терена.

Никой не се крие вече, всеки псува властта, народа вече пощуря. Хората не им пука дали ще ги бият и пръскат с газ, не им пука, а искат да свалят тази пагубна власт. Медиите на властта мълчат, но гласът народен се дере „Бойко тиикво“ и какво ли не. Вънка вече е студено, Бойко върви при него. Хората искат отмъщение заради този геноцид и това отношение. Иначе от прокуратурата изкараха на президента трибуната и рейтингът му от висок ще стане по-висок когато мафията го атакува през медии и прокуратура не трябва да се кротува.

Само дето да не стане извънредно положение и Радев като главнокомандващ да ги арестува, че това единственият начин да ги спаси от народът, който иска да ги линчува. Иначе пак се избиват прасета и в парламента гласуваха за СЕТА. Вотът не мина, но народа дали му премина, че иска да изкаже таз любов народна на премиера и неговата патриотична орда. Мая обикаля страната и казва „народе, изправи се сега“, а Слави най-после призна, че може да няма такава държава, но народ има и за него партия да регистрира заслужава. Така е, никой не се крие, всеки иска да ги бие, щот така са си постлали – абе май са се осрали.

Gepostet von Denies Denis am Mittwoch, 29. Januar 2020

Нова конституция стига проституция.
Истина или не е това но добре, че е лъжата за да си кажем някой истина нали?

Това не е реч на омраза това е народнат любов.

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност