Истина или не! Мая Манолова ще става кмет на София, Фандъкова аут от ГЕРБ

Истина или не! Мая Манолова ще става кмет на София, Фандъкова аут от ГЕРБ


По всичко личи има сделка или не и Мая Манолова потушава бунтовете с майките с деца с увреждания и протестите в Странджа, а сделката е, че ще бъде избрана за кмет на София!

Накратко след голямото пиарене ще дойде голямото лапане! Фандъкова е аут от ГЕРБ заради сделката на Манолова и Бойко Борисов! Защитникът на хората накратко защитава властта и е логично това – който дава парата, той поръчва музиката!

И колкото и да ни се струва, че омбудсманът си е на място и това място струва пари!
И ако си мислите, че между Мая и премиерът прехвърчат искри то те не са от високо напрежение, а от любов към парите и властта !

Виждаме как Мая да седи до Цецка Цачева когато става дума за истанбулската конвенция!
Когато Мадлен Кирчева заяви, че тази конвенция не значи нищо вижте лицето, но на защитникът на хората !
Всичко се вижда когато правиха Българският Великден с по един обяд за всеки пенсионер и самотен човек пак кака Мая яхна вълната!
Когато миньорите протестираха пак тя яхна вълната, но какво стана след това когато камерите и микрофоните си отидат?

Миньорите бяха със заведени дела от работодателят си, а конвенцията тихомълком се приема с подкрепата на ГЕРБ и Мая Манолова!

Това е сайт за фалшиви новини, но често в него попадат и фалшиви политици! Истина или не е, но Мая Манолова не е до хората, а до правителството като естествено там е парата, а народа кучета го яли, но дали ще стане кмет на София – едва ли!

Този сайт не съществува и тази новина може да се квалифицира като фалшива и дори лъжа, но във всяка лъжа има и малко истина!

От: fakenews

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност