Истина или не! Лиляна Павлова обяви, че врагът е на изток

Истина или не! Лиляна Павлова обяви, че врагът е на изток

ЛИЛЯНА ПАВЛОВА ХВЪРЛИ БОМБАТА В БРЮКСЕЛ! РУСИЯ Е ВРАГ НА ЕВРОПА И ИСКА ДА НИ ПОДЧИНИ ВСИЧКИ НА ПУТИН!
ЛИЛЯНА ПАВЛОВА ХВЪРЛИ БОМБАТА В БРЮКСЕЛ! РУСИЯ Е ВРАГ НА ЕВРОПА И ИСКА ДА НИ ПОДЧИНИ ВСИЧКИ НА ПУТИН!
В интервю за белгийска телевизия по повод председателството на Европа, Лиляна Павлова е хвърлила бомбата в днешният ден. Внучката на партизанина и виден член на ЦК на БКП, момичето с червената връзка до Тодор Живков, е посочила Русия като най – големият враг на Европа, а Путин за диктатор, който иска да подчини всички на своята воля. Лиляна Павлова

Според Лиляна Павлова, България всеки ден бележи ръстове и показва готовност за Шенген и Еврозоната, но руски интереси в Европа пречат това да се случи. Водят се хибридни войни, който са невидими за хората с просто око. Всеки ден хиляди фалшиви сайтове подронват имиджа на нашата партия и лично на лидера ни Бойко Борисов и това става с много руски пари, лично разрешени от Путин в Русия.
Ние сме много притестнени от това влияние особено в България и час по – скоро трябва да станем част от Шенгенското пространство, където спокойно можем всички заедно да се борим срещу руското и Путиновото влияние в Европа. Русия иска да подчини Европа на своите интереси и ние не трябва да допускаме това, защото всички знаем какво се е случвало в режима на комунистическата партия в страните от бившият социалистически блок, една шепа хора в Москва са вземали решенията и всички други държави са изпълнявали. Това не са евроценности, това е тоталитаризъм.

Врагът е на изток и ние всички трябва заедно в еврозоната и Шенген да го спрем, затова и всички в Европа трябва да сме едно семейство и не трябва да се делим на бедни, богати, корумпирани, не корумпирани и т.н. е завършила Лиляна Павлова монолога си пред белгийската медия.
Източник: xaknews1.blogspot.bg

И така, на нашата героиня Лиляна Павлова кое и налага тя да говори, че Русия ни е враг?
Кога и по какъв начин Лиляна Павлова се почувства заплашена от Русия?

Защо се създават хибридни войни и кой ги създава, кой създава и фалшивите новини е по-важният въпрос ?

ВЪПРОСЪТ Е ВИЕ ЧУВСТВАТЕ ЛИ РУСИЯ ЗА СОБСТВЕН ВРАГ ?

И така нашата госпожа Венетка пак яко вметна, че Русия ни е враг, но не каза как!
И така се набиват опорни точки за хибридните войни, а от всичко това само вони ли, вони!
Този сайт не съществува и интернет е една заблуда, но кака ти Лиляна е реална като вонята дето разпространява!

За Вас предаде : fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност