Истина или не! Корупция от КАТ до Премиер

Истина или не! Корупция от КАТ до Премиер

Корупция!
Арестуваният в Благоевград е шеф на КАТ, но корупцията расте до премиера, казват всички у нас!
Всичко може да бъде казано, но и доказано! Култовата фраза е И СЕГА КАКВО ЩЕ ПРАВИМ? Добре, че няма престъпни схеми у нас, няма УСВОЯВАНЕ на пари !
Данък спокойствие се плаща по селата, а не било корупционна практика, нали? Няма и плати си за да ти се придвижат документи по-бързо, нали? Няма корупция, нали?

Докато гражданинът има достъп до гише и каса корупция ще има в страната !

Ако всички документи се подават по пощата и таксите се превеждат по банков път няма достъп до служител и клиент и няма как да има корупция ! Истината е, че самата администрация корумпира обществото, а хората са съучастници в това престъпление !
Съучастници или това е манталитет изграден в обществените нагласи?

И така ГЕРБ са най-големият корупционен инструмент в страната !
Ако искате да спечелите търг за поръчка платете си в централата на ГЕРБ, ако искате да спечелите обществена поръчка пак там в регионалната централа на ГЕРБ ! Такса спокойствие за Вашият бизнес в централата на ГЕРБ !
Ако обаче пропуснете таксата чакате НОИ, НАП или Данъчни, ако нещо се дърпате то и ДАНС може да Ви посети !
И всичко това с любезното съдействие на МВР !
Искате Бизнес, платете си на Цветан Цветанов и вашият бизнес ще се разрасне, а конкуренцията ще бъде унищожена !

Няма конкурентна среда, няма спокойна среда в страната !
Имате проблеми – платете си в централата на ГЕРБ и от МВР – министерството по всякаквите работи ще Ви свърши мръсната работа ! Все пък Всички началници в КАТ, МВР и всички началници на всички ведомства са назначени от ГЕРБ и това е само и единствено с тази цел – корупцията и пълненето на черната каса на ГЕРБ !

Това не е новина нито фалшива такава, а това е нещо, което всеки знае в страната, а този, който не го знае ще го разбере ! И така Държавата не решава проблемите в страната, а тя ги финансира само !
Истината е, че далаверата във властта не в преследването на престъпността, а в закрилата и ! Плащате си и получавате индулгенция от ГЕРБ ! И така от КАТ до Премиер всеки някъде някой лев е взел !
Естествено това не може да се докаже и затова остава на ниво фалшива новина, но както казва един агент от култов филм: ИСТИНАТА Е, ЧЕ ПАРИТЕ СА НЯКАДЕ ТАМ!
В Благоевград текат промени – Шефа на ДАИ, а сега Шефа на КАТ, но нали Цветан Цветанов е избран от там!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност