Истина или не! Зам.-кмет да го намажеш с мед и да го оставиш на пчелите

 

Публикуваха се снимка на къща незнайно на кого, ама май била на някакъв чобанин дето ни парите за нея обявил, нито в декларация за имотно състояние е вписал най-вероятно ще излезе, че е на негов приятел или роднина, а парите бил взел назаем и така поредната комбина да се скрие далавера или някаква задкулисна комбина.

Така е в меда и да не се облажи затова и казваме с мед човек да го намаже, ама на пчелите да го вържат да, че жив да го изядат как се крадват народните пари и как се влагат в имоти докато народът беден гладува, а кметовете на Фъндъкова пируват и се правят, че не знаят и се чудят, и се маят как така народа мизерува, а те светци ни лук яли, ни мирисали.

Това са хората – работят като пчели, внасят своят данък в кошера, а там едни търтеи лапат и лапат, а когато трябва за болни деца да се даде – нямало пари в хазната. Ама за къщи да строим има и за родата!

Снимки: epicenter.bg

Истина или не от както е Фандъкова в София много се краде .

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност