Истина или не! Дядо Мраз: „Българската Коледа“ е долен цинизъм!

Истина или не! Дядо Мраз: „Българската Коледа“ е долен цинизъм!


Дядо Мраз в интервю за fakenews.bg!

Защо наричате „Българската Коледа“ цинизъм ?
Защото тя организира от едни богати хора, които са ограбили болните и бедните и карат бедните и болните да изпращат СМС на ДНС за да съберат пари за болните от които пак богатите ще откраднат пари !

Какво мислите за елхата, която ни дариха от Русия и скандалът с нея?
В Русия се намира най-голямата зона залесена с иглолистни дървета като честно казано имаме повече дървета, отколкото вие провокатори!
Получавате ли още картички от България?
Да получавам, но няма да коментира, защото всичко казано от мен ще се използва от европейската централа за борба с хибридните войни и онази вашата Мария Габриел ще използва това да иска още пари, с които да манипулира медийната среда в угода на ГЕРБ, а не на Европа, не и на САЩ !

Все пак, ако се върнат старите времена когато дядо Коледа беше ваше копие, а в България познаваха само дядо Мраз и Снежанка бихте ли подновили договорът си за обслужване към нашата страна?
Проблемът не е в дядо Коледа и геополитическото разпределение на света, а проблемът е в китайците – сега те произвеждат 98% от играчките за децата в света!

Какво бихте пожелали на Българските деца?

Каквото да им пожелая докато ГЕРБ са на власт нищо хубаво не ги чака!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност