Истина или не! Владимир Путин е виновен за отравянето в Англия

Истина или не! Владимир Путин е виновен за отравянето в Англия

Владимир Путин е виновен за отравянето в Англия
Според британска медия, неопровержимо доказателство е намерено на мястото на отравянето в Англия Както съобщи британска медия, неопровержимо доказателство е намерено на мястото на отравянето в Англия. Специалните части са намерили паспорта на Путин, скрит под паднал лист на местопрестъплението, което е неопровержимо доказателство за това!
Кой е виновен за атаката на британска земя?

Както казва вестникът, Тереза Мей е поставила ултиматум в 24 часов срок, Москва да изпрати Путин в Лондон за съдебно разследване. /Руснаците може и да са силна ядрена държава, но пък умението на англичаните да се самоиронизират е ненадминато/ Вижте оригиналния текст от британската медия the-postillon.com!

Истина или не, но на практика Русия бе обвинена в това и като гледаме „доказателствата”, ако е така наистина Владимир Путин е виновен за това ! Според международни експерти по тероризъм обаче паспортът на Владимир Путин може да е бил подхвърлен от българските служби, защото на местото има намерена и цигарена кутия от Карелия без бандерол и угарки от фасове ! За сега случаят е в ръцете на службите и очакваме коментари от тях !

Този сайт е измислен и всичко това е плод на Вашето и на пето въображение ! Но когато става дума за конспирация всички казват „в Русия съм , в Русия съм“ неслучайно, нали ?

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност