Истина или не! Вижте какво не е казал Президента +ВИДЕО

Истина или не! Вижте какво не е казал Президента +ВИДЕО


Вижте какво не е казал Президента!
Тези думи подлудиха Бойко и Цветанов!
Президентът на България Румен Радев е президент на всички Българи и като такъв трябва да говори от името на народът си! Едно видео обаче показва една друга гледна точка !

Ето какво каза президентът на Македония Георге Иванов като пропусна за пореден път да спомене българите като важна съставна част от обществото на бившата Югорепублика.

Той отбеляза Илинден с венци пред паметника на създателя на идеята за македонска република в състава на Югославия – Методи Андонов – Ченто. Той не бе заедно с премиерите Борисов и Заев при гроба на Г. Делчев. „Трябва да създадем широк македонски фронт, в който ще има място за просперитет на всички честни македонци, албанци, турци, власи, сърби, роми, бошняци, независимо от политическата и идеологическата им принадлежност”, каза Георге Иванов, без да спомене българите.

Ето какво би казал един Българин живеещ в Сърбия след изказването на Македонският президент, ако можеше да говори от името на президента ни?

Диалогът е важен между хората и тези, които ги управляват!

Медиите по който говорят са еднопосочен канал за комуникация и често не се чува отговорът на аудиторията – народът!

Но такова безгръбначно отношение на нашите политици може да получи само такъв коментар било то и на сръбски език!

Това е фалшива новина и да ви кажем честно не е и новина за хората, защото често ги псуваме!
Този сайт не съществува и статията е много просташка, но пък така ти олеква да им теглиш една късичка!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност