Истина или не! Бойко 4: Само аз мога да сваля Борисов 3

Истина или не! Бойко 4: Само аз мога да сваля Борисов 3

Бойко 4: Само аз мога да сваля Борисов 3 !Вижте очевадната гледна точка която ще Ви накара да настръхнете !
Истина или не е това, но само ГЕРБ могат да свалят ГЕРБ и те го правят не че блестят с интелект, но след последното разпределяне на порциите във властта както би казал Хидроинженерът между ДПС и ГЕРБ и след като от ДПС заявиха, че тяхната предизборна програма се препокрива с тази на ГЕРБ на 90% няма съмнения, че ГЕРБ и обединените така наречени патриоти си отиват за дойдат от ГЕРБ и ДПС !

Тази тяхна прегръдка не е от вчера, но поне досега имаше някакви камуфлажни маневри !
Не че хората с коефициент на интелигентност равен на една точка повече от коефициентът на интелигентност на ГЕРБЕРИСТ не го знаеха!
Виждаме на кого законите се гласуват, виждаме в пленарна зала кой с кого гласува, а сега виждаме и как се разпределят парите за общините като няма второ мнение, че ДПС и ГРЕБ са в тясна симбиоза казано по-простичко ДПС влизат директно във властта !

Една неетническа партия, която има своят електорат, макар и по-голям процент да е ромски ще управлява страната !
Нищо междуетническо не се случва в страната ни, но кой ще представлява Българите в България ?
След като от ГЕРБ доказано, че работят за Ромите и Турците в страната кой ще представлява Българите е въпросът днес ?

И така Бойко 3 ще се самосвали за да дойде Бойко 4 с кацнал сокол на рамото ! Много хора се питат Турска ли е партия ГЕРБ в страната? Виждаме как сервилничи Бойко на Ердоган !

Виждаме, че за нас няма „Южен Поток“, но пък ще купуваме газ от „Турски поток“!

За нас няма АЕЦ, но за Турция може и така от кого ще купуваме ток утре?
Няма второ мнение в страната, че Анкара командва, а Борисов изпълнява и ето защо нямаме граница – не ни и трябва след като сме вече официално вилает само на раята, а как да обясним, че всички дето гласуват за ГЕРБ не са предали род и родина, не са предали отечеството си мило, не са предали страната на Ботев и Левски като просто са гласували за ТУРСКИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, КОИТО СА БИЛИ В БЪЛГАРИЯ!

И така когато става дума за национална принадлежност не ми говорете за расова и етническа принадлежност, защото всеки, който живее в България на първо място трябва да е Българин и религията, която изповядва не му пречи да бъде такъв !

Така тази статия е фалшива новина и това може да бъде квалифицирано като реч на омраза или нещо си там антиевропейско или антитолерантно, но едно трябва да е ясно, че „да си Българин, това звучи Гордо“ е казал големият Дан Колов и не срамете името Българин, а замислете се на кого предавате България когато дойде мигът за гласуване в малката стая насаме с бюлетината попитайте сърцето си какво ще да им завещаем?

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност