Истина или не! Бойко Борисов и Русия +ВИДЕО

Истина или не! Бойко Борисов и Русия +ВИДЕО

Бойко Борисов и Русия!
Ето я истината цялата истина и само истината за Бойко Борисов и лъжливото овчарче!
Вижте какво публикува на стената си Бойко Борисов! Борисов:

„Благодаря на Руската Федерация за поканата.
Това e третата ни среща с президента Путин. Но през всичките тези години по телефона с него обменяхме мисли, днес също ще говорим по изключително важни теми като Западните Балкани, Сирия, борбата с тероризма, сигурността и други.”

Тук правим аналог с това, че Бойко Борисов досущ заприлича на лъжливото овчарче!
След като е отсвирен от Американската администрация Борисов завъртя палачинката към Русия !

Но в Русия знаят колко беди им сътвори нашият Бойко дори се стигна до там, че в декларация обявиха Русия за ВРАГ! Днес Борисов вменява на обществото, че обменяли мисли с Владимир Путин!
Щели да говорят за борбата с тероризма!

Русия се Бори с него, а Борисов ги въоръжава и колко оръжие откриха в Сирия произведено у нас?
Поне половината атентатори в Европа са преминали през нашата граница !
А що се касае за Западните Балкани просто Борисов се ПИАРИ !
Не може да си слуга и лакей и да искаш да те вземат на сериозно на международната политическа сцена !

Разликата между двамата обменяли мисли е огромна – единият е патриот, а другия слуга на чужди интереси !
Единият служи на народът си, а другият народът му служи на чужди интереси ! Единият е когато говори целят свят слуша, а другият когато говори целият свят се смее!
Несериозно е наистина !
Но какво да се прави Борисов е толкова нагъл, че днес отива да пие в кладенецът, в който десетилетие е пикал !

Днес всички сме свидетели на това безгръбначно поведение, на едно марионетно създание !
Истинският въпрос е защо позволихме да ни управлява той ? Защо Борисов говори от мое име кой ни е враг и кой приятел? Защо всички ние плащаме милиарди неустойки заради позицията на Борисов, която е видно, че не е Българската позиция !

Време е всички ние да си зададем въпроса без да се делим на русофили, русофоби кой клати интереса на феса на Бойко Борисов Ердоган или има друг план?
Не сте длъжни да мислите и да се напрягате, това са фалшиви новини и Бойко Борисов е просто едно бедствие, което е сполетяло нашата страна с моя и Ваша вина!
Ти си това, което четеш, виждаш това, което знаеш, чуваш това, което ти казват, а какво си спомняш си е въпрос на моделиране или продуктово позициониране !

Ние от fakenews публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност