Истина или не! Арестуваха Лиляна Павлова

Истина или не! Арестуваха Лиляна Павлова


Арестуваха Лиляна Павлова и това не е новина! Знае се, че тя е по-емоционална и знае най-крупните мръсни тайни на Бойко Борисов. Естествено, че това е фалшива новина и нея няма кой да я пипне, но това е към този момент. Свидетели сме всички на брутален грабеж – арестуваха маса бизнесмени в ареста упоени и от свобода лишени. И тези са късметлии или връзкари, защото не всички имат връзки с другарки и другари.

Тези, които не се спасиха лека има пръст, а паметта им бе поругана от бандата на Бойко и неговата охрана за това ви казваме, че наред е Лиляна. Ако има в Европа прокуратура би натиснала именно тази женска едра натура, защото тя е слабото звено на Борисов и не е силна духом, а само по инат. И ако Бойко Борисов е преминал през целият престъпен свят – бил е в арести и затвори, бил е в МВР и къде ли не то нашата Лиляна колкото и да го обича ще пропее, а Борисов ще побеснее.

Лилето Павлова е на пост висок, но тя си знае как с квоти и компромати от събраните нощувки на Евродепутати в страната тя се издигна ей така. Спомняте ли си когато България бе евро председател нали в страната бяха всички европейски политици и за всеки мафията е събрала компромат и за техните екипи ей така нашата Лиляна най-вероятно стана важна Европейска дама.

Накратко за едрата мома: Тя е министър на регионалното развитие и благоустройството в първото и второто правителство на Бойко Борисов, после министър за българското председателство на Съвета на Европейския съюз в третото правителство на Борисов. Избрана е за евродепутат (2019), но се отказва от длъжността поради утвърждаването ѝ за български вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка. Такава е кариерата и да, ето още факти за нашата мома: Павлова е родена в София, България на 6 декември 1977 г. Внучка е на партизанина от Партизанска бригада „Чавдар“ (София), член на ЦК на БКП и министър на химическата промишленост Георги Павлов. Дъщеря е на неговия син проф. Павел Георгиев Павлов (р. 1943 г.), заместник-ректор на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“, и на рускинята Рая Павлова.

Носи името Лиляна на баба си, политическа затворничка преди 1944 г. И как да стане тази водна приватизация без Лилето да е на крана на парите за възстановяване на парите за изграждане на всички важни язовири? Затова Ви казваме арестуват Лиляна Павлова не сега, но когато падне властта и нашата мома напета ще запее, защото тя не е калена на улицата, а е била винаги привилегировано дете дето се казва добре гледана като то и по килата си личи, но нищо лично може да има проблем с обмяната на веществата, но няма проблем с усвояването на пари и това всеки ще ви каже, че от далече си личи. Европейската прокуратура, ако иска много НАПОИТЕЛНА информация след падането на Борисов 3 просто трябва да сътвори една истинска новина със заглавие „Арестуваха Лиляна Павлова“ не като тази опашата лъжа!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност