Не е истина! ГЕРБ ще касират изборите!

ФАЛШИВИ НОВИНИ ! ГЕРБ ще касират изборите!
Не е истина! ГЕРБ ще касират изборите, вижте как тук!

Огромен скандал предстой в денят на изборите ! Говори се, че по ромските махали и квартали ще се раздават белязани пари !

Това е скритият коз на ГЕРБ ! Парите ще бъдат със записани номера и ще бъдат раздавани срещу гласуване за партия ГЕРБ!

На всички, които са поели ангажимент да представят списък с хора, които ще гласуват под строи за ГЕРБ им е казано, че те ще бъдат проверявани и следени за да не стават грешки и издънки !

В какво се състой обаче тази проверка и този контрол?

Банкнотите, които ще им бъдат дадени ще бъдат със записани номера ! И така до всеки пункт ще има полицейски патрули както и цивилни полицаи!

Те ще бъдат активирани по анонимен сигнал и за да не бъде отразено в медиите като политически натиск и всяка проверка ще бъде документирана с потвърдени резултати след като номерата на банкнотите съвпадат!

Така това, което го пише под всеки плакат на кандидатите ”купуването и продаването на гласове е престъпление” ще бъде причина ГЕРБ да поискат касиране на изборите и протакане във времето!

По махалите и ромските квартали не подозират за капана, че ще бъдат употребени, макар на някой места вече да шушукат и да се съмняват къде от параноя и къде, защото имат информация за това !

Дали това е фалшива новина или не, преценете сами ?

Друга информация достигна до нас, че партия ДОСТ също ще работи в тази посока, а те пък щели да съзират ЦИК, че на техните симпатизанти им е било попречено да упражнят демократичното си право да гласуват у нас от патриотини партии, които възпрепятствали техните автобуси !

Всички видяхме колко безпристрастен бе ЦИК за референдумът на Слави Трифонов и как ЦИК ще анулира резултатите след СМС от Бойко !

Сайтът разпространява фалшиви новини и така се казва, ами ако е истина?

Ако това наистина се случи ГЕРБ ще преобърнат изборите в една огромна криминална драма, в която десетки хиляди роми ще бъдат съдени и осъдени и така ще се попречи на техните опоненти да легитимират присъствието си във властта !

ДА ТОВА Е ФАЛШИВА НОВИНА, НО МОЖЕ И ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ИСТИНА !

Това няма да го прочетете в други медии, разпространи веднага !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност

One comment

Comments are closed.