Търсят черната кутия на правителственият самолет на България

Търсят черната кутия на правителственият самолет на България


Потвърдено е – самолет на България е бил свален над Колумбия

Колумбийското правителство потвърди пред незнам си коя дезинформационна агенция, че правителственият самолет на България е бил свален на тяхна територия !

От „Ислямска Държава“ побързаха да поемат отговорността за този атентат!
Все още не е намерена черната кутия на самолета за да се изяснят обстоятелствата на инцидента !правителственият самолет на България
Но според НЕПОТВЪРДЕНА информация става дума за неуредени плащания на Белият генерал , а иначе защо ще го наричат така ?

Колумбийското правителство не съобщава да има жертви, но явно самолетът е бил на автопилот !
Страховете на любителите на наслади се оказаха напразни, че кравата Бойка е била свалена от борда преди излитането му !

В крайна сметка краварят е осъдил жестоко този акт на недружелюбно бизнес партньорство и се очаква пресконференция на ГЕ.РБ.- на генерала на Република България и успокои дистрибуторът на търговската марка „едно парченце и си там” и търговската мрежа, че ще получат намаление на афганистанският хашиш, само че за целта трябва да ни изпратят един керван млади момчета на възраст между 25 и 35 години с ранички на гърба и силно мотивирани да преминат границата ни с Турция !

От МВР изказаха своите съчувствия в отворено писмо, което е дадено на Главният секретар да го предаде лично на премиера, че са готови да съдействат на младите момчета за по-бързо решаване на случая!
Макар отвореното писмо да не е отворено, а главният секретар вече да не е главен секретар пък и премиера не е премиер, но да не обръщаме толкова голямо внимание на детайлите !
Опасенията са по-скоро, че белият генерал вече ще го наричат кафявият генерал, а хората ще мислят, че се е нас ……….правителственият самолет на България

Това е фалшива новина, а само миризмата е истинска !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност