Той лъже! Ред е на дамата!

ТОЙ ЛЪЖЕ! РЕД Е НА ДАМАТА!
Борисов той лъже, че бил силен, че бил безспорният победител в лидерската битка !

От снимката става ясно, че той се намира в едно положение, което в спортът се нарича туш, а в шахмата се нарича Мат, но понякога някой хора отказват да си признаят, че са загубили и ето поради тази причина последните десет години държавата се тресе от избори в избори и истинският губещ е самият Български народ !

Та след като не признава никакви резултати Борисов само след няколко дни ще бъде приведен в една поза, остава само да видим Корнелия Нинова как ще накара противника си да се предаде, обикновено, като му приложи захват за отказване (ключ на крака, ключ на ръката и др).

Сега след като Борисов усеща леко задушаване и слаб приток на кръв към и без това малкото мозък който има трябва само да плесне с ръка по тепиха и да се предаде !

След това обаче остава най-трудният момент за неговото ЕГО да приеме чисто психически, че е загубил, народът го заклеймил като презрян злодей който най-после ще си получи заслуженото !
Тук е въпроса, който си задаваме всички хора в България – ще има ли един осъден ефективно политик в страната?

За огромното ЕГО на Бойко Симитлийски да бъде победен от жена ще бъде най-съкрушителното, защото големият ТОЙ не бил голям и май не е и много ТОЙ?

Време е да се признае, че жените са силният пол днес, те са такива, защото когато става дума за спасение на семейство и деца, на род и родина, майчините инстинкти ги правят свръх хора !

Време е да подкрепим претендента в последният мач, време е да застанем зад една кауза, една партия, една идея, една жена, която да ни обедини в името на спасението на България !

Призоваваме всички на трибуните да подкрепим претендента за титлата !
Това е една фалшива новина, която много скоро ще заприлича на истина, но не в контекста, в който е описано, а в реалната политическа битка!
Всичко зависи от нас публиката кого ще подкрепим на тепиха ! Купуването и продаването на гласове е престъпление !Ред е на дамата

Ред е на дамата !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност