Не е истина ! Хороскопът на Бойко Борисов!

Не е истина ! Хороскопът на Бойко Борисов!

ВИЖ КАКВО ВЕЩАЯТ ЗВЕЗДИТЕ ЗА БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ ТАЗИ СЕДМИЦА !

Възможно е тази седмица да бъде изпълнена с много преврати в животът Ви ! Много раздяли с хора и пари вещаят звездите за Вас!

Много близък Ваш приятел ще Ви подведе и животът Ви зависи от него в момента, а краят ще е почти летален за Вас !

Ретроградният Меркурий навлиза във фаза, в която ще усетите, че губите почва под Вас, но това е привидно във вторият цикъл ще има много почва, но над Вас !
Този период е белязан с Вашата вътрешна духовна сила, която всеки миг е изсмуквана от обществените маси, но не посещавайте публични места и избягвайте срещи с хора на открито, защото силата Ви и харизмата се изпаряват !

Скилидката чесън в джобът Ви трябва да бъде заменена с две глави чесън, но не от този китайският, защото той е инжектиран с хлор за да бъде спрян растежът му и така всички живителни сили са убити в него и от там не действа, че вижте кой ви го е дал и не му се доверявайте повече !

Вашата чувствителност и емоционалност в интимен аспект е много противоречива и хармонизирането в момента е невъзможно, трептенията Ви са на двата полюса, въздържайте се от полови контакти, че това може да доведе до сърдечни кризи както и болки на хемороидите !

Луната е в такава фаза, че болките в коляното ще се засилват, подсилени и от климатичните условия характерни за сезона !
Мартеницата ще Ви предпазва от уроки, но все пак сте в женският месец и нейната защита ще е неутрализирана от всяка жена !

В крайна сметка прогнозите не са толкова лоши дори да загубите поста и лидерството си във Вашата партия и в природата няма вакууми и така ще Ви наследи друг мъж със силно изявени амбиции, подкрепени от някаква голяма бяла сграда в друга държава, която по-късно ще санира неговата фирма !

Нумерологията за изборите на 26.03. 2017 са 26+3=29+2=31+1=32+7=39/ 3+9=12 което прави 1+2=3 вашето число е тройката!

Като дете сте били тройкаджия и не би трябвало да Ви притеснява това число, но тук става дума за политика свързана с политически партии,но няма да увъртаме – ГЕРБ ще бъде трета политическа партия !

Никои не е по-силен от съдбата си, но когато звездите говорят, трябва да се вслушате в това !

НЕ ПРЕДПРИЕМАЙТЕ ПЪТУВАНЕ В ЧУЖБИНА ОСОБЕНО В ДЪРЖАВАТА СЪРБИЯ !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност