Не е истина! Пускат и Килърите от затвора!

Не е истина! Пускат и Килърите от затвора! Стефан Пройнов


Пускат наглите от затвора и Цветанов получи разстройство и в психически и във фекалиен вид !
Защо пък да не пуснат и Килърите от затвора, че и Бойко Борисов да се отприщи, че нещо се е запекъл напоследък !

Бистришките тигри влизат в А група на футболното ни първенство, Борисов печели купи по тенис, а Цветанов си вирна носа до небесата !
Слави Трифинов покани Цветан Цветанов в предаването си просто за баланс !
Та какво се бавят, че не пуснат Килърите ей така просто за баланс и Бойко да се разтрепери не че е спрял, ама ей така дето се казва просто за баланс!
Когато си прочистваха пътят нагоре от ГЕРБ и грабеха бизнесът и смазваха всеки, който е декларирал големи доходи в данъчното и щавеха наред никой не говори за това, че Наглите Цветанов и Борисов ги държат в затвора за да им запушат устите !
Вижте публикация от 2011г. на сайтът АФЕРА !

Стефан Пройнов Наглите
ВИЖ ОЩЕ !

Сега обаче бандитският модел на управление в страната от Цветанов и Борисов е заплашен да бъде разобличен и затова с делото Наглите идват сълзите на супернаглите ! И ние така просто за баланс питаме защо не пуснат и Килърите и те да разкажат за Бойко и Цветанов, да кажат те защо са в затворите и дали Петър Стоянов – Сумиста, човек прославял България на всички континенти, председател на Европейската федерация по сумо и спечелил над 150 медала за родината си да си каже честно дали е имал време за „фабрика за убийства“ и дали е взимал по 500 лева да организира престъпна група с извършители, изпълнители и посредници за да сплашва и да пали магазини?
Ние от фалшивите новини чак такива фалшификации не можем да измислим хем сме екип с въображение, а тъпите куки дето ходят по студията какви небивалици съчиняват.

Но какво да се прави, главният инициатор на всичките тези мерзости днес сменя памперси като носни кърпи по студията и рева та се къса !

Господа политици, ние сме по лъжите, но Вие сте ненадминати !
Затова и казваме време е да пуснат и Килърите и Цветанов и Борисов да се изправят срещу сръбското ресто !
Няма как над един милион да те мразят и все някога да не те застигне Видовият ден !
Не може всички да затворите в затворите, не може и вечно да ги държите там !
Рано или късно ресто ще има, но дано е по-скоро, че народът да си отдъхне!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност