Не е истина ! Монката иска в джобчето си и семки, и бонбонки +ВИДЕО

Не е истина ! Монката иска в джобчето си и семки, и бонбонки
Не е истина ! Монката иска в джобчето си и семки, и бонбонки

Валерката Симеонов, на кратко Монката, май е гледал рекламата за лилавата крава !
Вярно като смесиш червено и синьо става лилаво, но това лилаво повече прилича на Европейското знаме само дето е с по-малко звезди и е оакано от Български гларуси !

Та патриотичните формати нещо са като в преса – от една страна е Татко Бойко, а от другата е Майката Войн Амазонка !

И сега са като малко дете попаднало между свада на разведени родители и спорът е за попечителството му !
Но вместо родителите да се подмазват на малкия Монка той усеща, че ще има пердах и трябва да си избере от кого ще яде пердахът – от Таткото, който не бил много татко, ама това е друга тема или от Майката, която не била много майка, защото е викала преди на таткото „ела навън да се разберем като мъже“!
Някак си се опитва да им каже спрете да се карате, но това няма как да стане !

И ако до вчера изглеждаше, че Монката ще има нови панталонки, в който в едното джобче ще има семки, а в другото бонбонки днес по всички си личим че тази панталонки най-вероятно ще бъдат съдрани от пердах !
Е все пак Валерката се самоопредели като част от Политическият Елит и сега дето се казва да не си се бутал при големите !

Сега Монката се опитва да даде урок по история когато в древният Рим имало Тетрархията по времето на Диоклециан през 293 г. Тетрархията (на гръцки: τετραρχία, управление на четирима) до тук добре, но защо се опитва да каже, че неговото доведено братче Марешки някак си не се вписва в семейството ! Явно Монката не иска да си дели семките и бонбонките !

Той не бил лаком, не било за лакомства, а за пред хората, за парлама дето се казва !
Не е истина, но ситуацията все повече заприличва на ромско семейство, които се карат за попечителство на малко ромче за пред социалните кой да взима помощите !

Дето се казва „хубава работа, ама циг@нска“ и май скоро ще се изпокарат яко ! И докато се карат кой да вземе баницата, Слави се кани да протестира сам и екипът му щял да го подкрепи, а не се знае какво ще реши народът, защото им писна на всички да гледат сплетните на едни и същи дето все се карат за народа, за човешки благини, а все излиза, че е било за пари !

Ние от fakenews.bg се извиняваме на Ромите за това обидно за тях сравнение !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност