Не е истина ! Гей призна за Цветанов, че двамата имали „добронамерено отношение”

Не е истина ! Гей призна за Цветанов, че двамата имали „добронамерено отношение" Стефан Пройнов


Цветан Цветанов и Ицо Петроф обсъдиха гей-проблеми
Публикация в webcafe.bg от 26.06.2010, 12:07 квалифицира отношението на Цветан Цветанов към гей като „добронамерено отношение”.

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов се срещна вчера с Ицо Петроф във връзка с проблемите на гей общността в България, съобщиха информационните агенции.
„Изслуша ни с изключително сериозно внимание и отношение. Аз казах, че съм българин, на който му пука какво става в България, обясних че Лисабонският договор дава равни права на всички хора и че не може ние да имаме проблеми и само защото някой приличал на гей да бъде убит”, каза Ицо Петров пред агенция „Фокус”.
„Мисля, че намерихме добрия тон и ще се помисли за промяна на закона, защото в Лисабонския договор точно и ясно е казано за равните права и гей браковете”, добави още Петроф.
Той каза още, че всички българи, които са против, нека са против. „Но нека да има отношение към нас като към хора равни и с всички права, които ни се дават по закон и по силата на Лисабонския договор”, заяви Петров.
Петроф обясни, че по време на срещата министър Цветанов е заявил, че той не е в правомощията си да промени законите, но като цяло Петроф посочи, че е видял „добронамерено отношение”.
Източник: webcafe.bgНе е истина ! Гей призна за Цветанов, че двамата имали „добронамерено отношение" Стефан Пройнов

От В Blife.eu потвърдиха че Германия е извървяла своят Път в тази посока !
Германия приеха закон, с който на практика узаконяват Гейовете и Лесбийките да могат официално да живеят като семейства и да могат да осиновяват деца !

В крайна сметка законът е факт и всякакви хора с всякаква сексуална ориентация могат да сключват брак по между си и след като са обявени официално за семейства могат да си осиновяват деца !
Друг е въпросът как ще се грижат за децата и как ще ги възпитат или поне в какви ценности?
На тези хора ще им се полагат всички социални стимули и придобивки както на всички семейства и всичко, което произлиза от Германското законодателство и от Европейското такова !

Поради синхронизирането на Българското и Европейското законодателство тези поправки ще бъдат приети и от нашие депутати !
Колкото и вулгарно да звучи това даже някой депутати ще могат да гласуват след време и семейно новите европейски ценности !
Но какво да се прави това е Европа, която толкова много искаме нали
Ние от fakenews.bg питаме сега когато Цветан Цветанов има контролът в пленарната зала ще побърза ли да спази обещанията си към Гей обществото, което е поел?

Ние няма да се учудим, ако видим Цветан Цветанов в едно „добронамерено отношение” с някой като на колажът на корицата !
В крайна сметка в ГЕРБ става това, което вождът им каже, а всички сме чували, че Борисов е гей и е бил обладан от кметът на Симитли, а дали някой евроатлантически дух не е обладал и Цветанов?

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност

One comment

  1. This article presents clear idea in favor of the new users of blogging, that really how to do blogging and site-building.

Comments are closed.