Не е истина ! Всички обичат Бойко

Не е истина ! Всички обичат Бойко


Явно всички обичат Бойко щом от толкова протести никой не извика ОСТАВКА! И как да не го обичат, той ликвидира всички вируси и заболявания заедно с Болниците, а лекарите напускат страната в търсене на по-добро заплащане !

Ликвидираха и всичко в Армията ни – не ни трябват танкове и самолети, а защо са ни ракети, защо са ни войници да пълнят и техните паници и нали това, че щели да купуват самолети и техника е за да се изхарчат едни пари, нали дето се вика да си вземат комисионни и като няма кой да ги кара и на тях да лети немия хвали !

Земеделието ни е МОНСАНТО звучи някак си вносно, но вкусът някак си гнусно, но нали сме членове на ЕС трябва да сме с модерно земеделие, което много произвежда в народа гладен и как така тази мутация не може да нахрани една нация ?

Образованието ни е на ниво като в НЕОЛИТА, накупиха си даскали със заплати и няма кой да каже ГЪГ, че се подменя историята ни свята, че децата са по-тъпи от галоши и освен да викат и крещят се научиха и да се бият и гневят, подивели като в НЕОЛИТА !А учителките наши си играят с децата на стражари и апаши !

Така икономика няма в страната – фабриките на скрап, заводите на тухли, а цеховете на парче се разпродаде всичко най-добре !

Така няма кой къде да работи в страната и ако служиш на работа разбери заплата няма да получиш ти !
Тя една заплата дето без нея по-добре някой ще рече.
Така имаме туризъм ала за бела няма кой да работи ни по морето, ни на планина !
Природата ни е на лице красива, но до кога реките ни отровни, горите ни без дървета, а полята ни разорани от няколко арендатори контета !
Така всичко ние е наред в страната и никой не иска да протестира против правителството и за бела май всички обичат Боко тиквата !

И каква е таз любов платена, бих казал доста извратена, днес Бойко лев, два Ви даде, но децата Ви ще връщат хиледарки за това как така се случи тоз народ на управници не случи !

Като управници са иначе добри – оправиха се те сами, а хората бедни и боси в калта ! Така оставам с впечатление, че всички обичат Бойко, а той май никой не обича щом народът си лош материал нарича !
Източник:fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност