Не е истина: Вижте кои жени в политиката получиха цветя днес

Не е истина: Вижте кои жени в политиката получиха цветя днес

Вижте кои политици получиха цветя днес Най-много цветя получи Корнелия Нинова Буквално е била залята с букети лидерката на БСП !

Илияна Йотова получи цветя от президента Радев за сметка на президентската институция !
Цецка Цачева получи един ЦЪФНАЛ ГЕРБ от симпатизанти от Плевен !
Лиляна Павлова получи един добре опакован подарък и след като го отвори вътре тя видя парче асфалт и една червена роза, и бележка на която пишело „Честит празник!

Искам да ти дам една Българска роза, нека тя да ти напомня с ароматният си глас за морето, за небето и за всички нас“!
На гърба на бележката пишело от СБА – Съюз на българските автомобилисти !

Лилето чисто по димитровски им обещала „Тази година полудупки, догодина цели дупки“! Цвета Караянчева получи цветя и бе посрещната днес по стар български обичай с локум и баклава в офиса на ГЕРБ Кърджали и тя заяви, че Кърджали винаги е бил и ще бъде част от България, а от БСП и изпратиха карта на която предварително бяха показали къде се намира Пекин и къде Кърджали !

Цвета Караянчева благодари на своите съпартийци на майчин език !
Най-интересното е, че и Бойко Борисов е получил цветя, но анонимно, а колетът е бил като дискретна доставка като тези на уредите за самозадоволяване, но от НСО охраната ту такси тръшнала куриера и са искали да се възползват от правото си виж преди да платиш, но колетът е бил платен и при проверката направена в КУРиерската компания се установили, че подателят е от Симитли !
Смутен, но видими доволен, Борисов наредил да се преустанови проверката !

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК СКЪПИ ДАМИ БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност