Истина или не! Fake news срещу фалшивите новини +ВИДЕО

Истина или не! Fake news срещу фалшивите новини +ВИДЕО


Кой са фалшивите новини ???
На кои новини да вярваме ?
Има фалшиви новини това е истина, но кои са истинските ?
Кой има правото да казва кои са истински, кои не ?
Сега истини много и точно толкова колкото са гледните точки ?
Ние сме фалшиви новини и от нас не се очаква да казваме истината или поне не сме длъчни да твърдим и да доказваме това, макар че във всяка лъжа има поне зрънце истина, а въпросът е да го откриеш!

Сега една от многото гледни точки !

Телевизии, радиа и медии, които са на сигурна хранилка от правителството и от фондации като „Америка за България“, отворено общество и други усилено твърдят, че водят кампания срещу фалшивите новини !

До тук всичко е ясно, но ние не казваме „дръжте крадеца“ като тях, но ние питаме ! АКО ЕДНА ТЕЛЕВИЗИЯ ИЛИ МЕДИЯ ДАВА ТРИБУНА НА ЕДИН ПОЛИТИК, КОЙТО ОБЕЩАВА НЯКАКВИ НЕЩА И ПОСЛЕ ИЗЛЕЗЕ, ЧЕ ТОЙ Е ЛЪГАЛ каква медия е това – фалшива или истинска?

Ние нямаме слушалка в ухото като водещите и не ни плащат заплати нито някой, който и да било, не ни се казва какво да питаме затова ще продължим с въпросите !

Ако някой фалшив политик или човек, който си плаща да участва в предаване за да заблуди обществото, че е добър човек и те трябва да му се доверят и да гласуват за него на изборите и фалшивите му послания зададени от ПИАР МЕЙКЪРЪТ МУ с измислена фасадна визия та чак до лицемерната му усмивка, това истинска медия ли е ?

Фалшиви политици с фалшиви слогани и фалшиви послания с измислени обещания кое от кое по-гръмки се крият зад фалшиви фасади и това не става без телевизиите и медиите, които говорят за новините сякаш са им бащиния, стига бе, това е повече от смешно ! Едно ще Ви кажем, че измамниците и политиците се крият зад фалшиви фасади и в двата случая става дума за пари и то Вашите ще бъдат взети !

Колко струва една публикация в тези медии, колко струва една изява в тези телевизии и кой накрая ще плати цената ?
Та кой е крадеца и защо вика „дръжте крадеца“?
Сами разбирате, че същите са загубили доверието в хората, същите са загубили рейтингът си, защото са били прекалено много „ИСТИНСКИ”, а Вие читателите сте тези, които сте истинският съдник и когато ние Ви отегчим горе в дясно има кръсче. Слагате ни кръста и готово, но не и те, не и тези, защото фалшивата новина е вид начин да кажеш истината или поне твоята истина без да бъдеш съден, без да бъдеш сломен и ако това не е свобода на словото какво е ?

До сега Ви казваха на кой политик да вярвате, а сега ще Ви казват и на коя медия да вярвате!
Повярвайте ни, същата медия ще рекламира същите политици!
Властта поражда власт, а къде остана свободната воля?

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност

One comment

Comments are closed.