Истина или не ! фалшив герой ли е Динко

Истина или не! Фалшив герой ли е Динко


Истина или не! Фалшив герой ли е Динко
Шок! Динко призна, че никога не е ловил мигранти, всичко измислено, да се мъгли резила със стената

В предаването “Биг Брадър” Динко Вълев от Ямбол направи шокиращи разкрития снощи.
Той никога не бил вързвал със свински опашки мигранти и само заради медиите ходил на границата. Ако не вярвате Биг Брадър питайте и в Гранична полиция и в МВР, аз никога без камера на някоя телевизия не съм ходил на границата.
До тези самопризнания се е стигнало след като цяла седмица “героят” от Ямбол трябвало да стои с вързани със свински опашки ръце, докато накрая не издържал и влязъл в изповедалнята, за да обясни на Биг Брадър, че той никога не е спирал бежанци на границата, а всичко е било съгласувано с хора от политическите среди и лично с Бойко Борисов.

Основната цел е била да се отвлече вниманието от разпадащата се стена по границата и безпрепятствения достъп на нелегални пришълци.
Помниш Биг Брадър има един Перата той ги вързва не аз, аз съм просто момче и ме помолиха да се правя на патриот заради това да не изпъква Перата от Бургас. Лично за мен Бойко Борисов е идол и даже понякога си мисля, че съм негов незаконен син, защото аз може да съм от Ямбол той от Банкя, но определено много си приличаме. Продължил монолога си Динко.

Биг Брадър го попитал какво му е отношението към мигрантите и тогава Динко успял да шокира цяла България с думите си:
Биг Брадър помниш ли бунта на мигрантите в Харманли? Е аз тогава бях единственият който отиде там, за да спира българите да не влязат в лагера, а след мен дойде и Бойко и двамата успяхме да се справим със ситуацията.
И напрежението не ескалира, а българите се прибраха по домовете си.
Източник: gudelnews.com


И други герои има само дето не с измислени!
Истина или не е това ние не знаем, но започва да се повдига завесата кой лови мигранти и кой не, кой си прави ПИ АР и кой не?
Има и други герои в страната ни, но за тях няма телевизионен ефир!
За тях няма медийна изява!
Те са там, винаги са били там !
Както казва агент Мълдър „истината е някъде там“!
Снимка – личен архив от създателите на го бак търки !
В материалът има кадри на продуктово позициониране !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност